مقاله ارزیابی صفات مرفولوژیک در ژنوتیپ های مختلف سویا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی صفات مرفولوژیک در ژنوتیپ های مختلف سویا دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی صفات مرفولوژیک در ژنوتیپ های مختلف سویا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی صفات مرفولوژیک در ژنوتیپ های مختلف سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی صفات مرفولوژیک در ژنوتیپ های مختلف سویا :
تعداد صفحات:۴
چکیده:
سویا گیاهی از خانواده ی حبوبات است. این گیاه روز کوتاه بوده و از منابع اصلی روغن و پروتئین در گیاهان به شمار میرود. ارقام مختلفی از این گیاه وجود دارد که تحت دستورزی و بهنژادی قرار گرفته اند. به منظور ارزیابی صفات مرفولوژیک در ژنوتیپهایسویا، ۴۸ رقم از مرکز تحقیقات سویای استان گلستان تهیه گردید و در قالب طرح بلوکهای کاملا تصادفی در سه تکرار در مزرعه ی تحقیقاتی دانشگاه گنبد کاووس در سال ۱۳۹۱ مورد بررسی قرار گرفت. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که بیشترین اختلاف معنیدار در صفت عملکرد و کمترین اختلاف معنیدار در صفت وزن غلاف مشاهده شد (۰/۰۰۰۱>P) . به جز صفت تعداد شاخه ی اصلی.در سایر صفات اختلاف معنیدار مشاهده شد. نتایج مقایسه ی میانگین نشان داد که میانگین تعداد دانه بیشترین دامنه تغییرات را از ۱۹۵/۳۸ در ژنوتیپ kw505 تا ۱۰/۹۳ در ژنوتیپ H3155 داشت، این صفت روی عملکرد اثر مستقیم و منفی داشته است. از نظر عملکرد ژنوتیپهای ساری و H3123 به ترتیب با عملکرد ۸۳۴/۴۲ و ۳۳/۰۵ کیلوگرم در هکتار کمترین و بیشترین میزان عملکرد دانه را داشتند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.