مقاله ارزیابی صفات کیفی و فیزیولوژیک سیب زمینی تحت تاثیر رژیمهای آبیاری و سطوح کود نیتروژن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی صفات کیفی و فیزیولوژیک سیب زمینی تحت تاثیر رژیمهای آبیاری و سطوح کود نیتروژن دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی صفات کیفی و فیزیولوژیک سیب زمینی تحت تاثیر رژیمهای آبیاری و سطوح کود نیتروژن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی صفات کیفی و فیزیولوژیک سیب زمینی تحت تاثیر رژیمهای آبیاری و سطوح کود نیتروژن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی صفات کیفی و فیزیولوژیک سیب زمینی تحت تاثیر رژیمهای آبیاری و سطوح کود نیتروژن :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظور ارزیابی عملکرد و صفات کیفی و فیزیولوژیک سیب زمینی تحت تاثیر رژیمهای آبیاری و سطوح کود نیتروژن ، آزمایشی در سال ۱۳۹۲ با سه سطح آبیاری Ir2 ،Ir1 و Ir3 (به ترتیب تأمین ۱۰۰، ۷۵ و ۵۰ درصد نیاز آبی سیب زمینی پس از سبز شدن بوته ها تا پایان دوره رشد) به عنوان فاکتورهای اصلی و ۴ تیمار کود نیتروژن N3 ،N2 ،N1 و N4 (به ترتیب تأمین ۱۰۰، ۶۶، ۳۳ و صفر درصد نیاز کودی) به عنوان فاکتورهای فرعی به صورت کرتهای خرد شده در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در مرکز تحقیقاتکشاورزی و منابع طبیعی استان چهارمحال و بختیاری به اجرا درآمد. نتایج پژوهش نشان داد عملکرد غده قابل فروش در تیمار های Ir1 و Ir2 مشابه (به ترتیب ۵۱ و ۵۶ تن در هکتار)، ولی تنش آبی (Ir3) منجر به تولید حدود ۳۱/۷ تن در هکتار غده قابل عرضه به بازار شد. کاهش مصرف ازت نیز تأثیر منفی بر عملکرد غده در واحد سطح داشت. با اعمال تنش خشکی درصد ماده خشک غده ها به طور معنیدار افزایش یافت. درصد قندهای محلول و محتوای اسید آمینه پرولین غده ها با اعمال تنش خشکی افزایش ولی تیمارهای ازت بر این دو شاخص فیزیولوژیک تأثیری نداشتند. میزان کلروفیل برگها در اثر تنش خشکی کاهش یافت و با کاهش مصرف ازت، از میزان کلروفیل برگها نیز کاسته شد. تنش خشکی و کاهش مصرف کود ازته دارای تأثیر مثبت بر درصد نشاسته غده ها بودند. تیمارهای ازته به شدت بر میزان نیترات غده ها تأثیر گذار بودند بطوریکه نیترات از ۲۹/۳۲ تا ۵۲/۰۴ میلی گرم بر کیلوگرم وزن تر غده ها (به ترتیب در تیمارهای بدون ازت و ازت کامل) متغیر بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.