مقاله باکتریهای اسیدلاکتیک به عنوان نگهدارنده های زیستی در کنترل کپک ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله باکتریهای اسیدلاکتیک به عنوان نگهدارنده های زیستی در کنترل کپک ها دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله باکتریهای اسیدلاکتیک به عنوان نگهدارنده های زیستی در کنترل کپک ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله باکتریهای اسیدلاکتیک به عنوان نگهدارنده های زیستی در کنترل کپک ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله باکتریهای اسیدلاکتیک به عنوان نگهدارنده های زیستی در کنترل کپک ها :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
باکتری های اسیدلاکتیک، گروه گسترده ای از باکتری های گرام مثبت، کاتالاز منفی، میله ای یا کوکسی غیراسپورزا بوده و معمولاً قادر به حرکت نیستند. این باکتری ها برای کسب انرزی به کربوهیدرات ها احتیاج دارند و محصول اصلی متابولیسم آنها اسید لاکتیک است. در سال های اخیر توجه زیادی به باکتری های اسید لاکتیک به عنوان نگهدارنده های طبیعی شده است که از این طریق بتوان امنیت و پایداری ماده غذایی را افزایش داد. تاکنون اغلب پژوهش های انجام شده در راستای بررسی اثرات ضد باکتریایی باکتری های اسید لاکتیک بوده در حالیکه اطلاعات موجود بیانگر اثر باکتری های اسید لاکتیک در کنترل قارچ های مایکروتوکسینوژنیک (مانند آسپرژیلوس و فوزاریوم) و نیز جلوگیری از فساد مواد غذایی می باشد. همچنین برخی از باکتری های اسید لاکتیک پتانسیل واکنش با مایکوتوکسین ها و حذف آنها را دارند. در این مقاله فعالیت ضد قارچی باکتری های اسید لاکتیک مرور شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.