مقاله بازیافت پروتئین های عملکردی ماهی بروش تغییر pH


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بازیافت پروتئین های عملکردی ماهی بروش تغییر pH دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بازیافت پروتئین های عملکردی ماهی بروش تغییر pH  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بازیافت پروتئین های عملکردی ماهی بروش تغییر pH،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بازیافت پروتئین های عملکردی ماهی بروش تغییر pH :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
یک فرآیند جدید برای ایزوله کردن پروتئینای ماهیچه ماهی گسترش یافته است که فرایندی بوسیله تغییرات در pH است. در اولین مرحله فرایند هموژن کردن گوشت چرخ شده در آب به نسبتهای ۱:۵ یا ۱:۹ می باشد. پروتئینها می توانند در pH های بالاتری از ۱۰/۵ یا با و pH های زیر ۳/۵ بصورت محلول در آیند. مواد نامحلول مثل چربیها، ناخالصیهای نامحلول مثل پوست و استخوان می توانند توسط رسوب دهی سانترفیوژ کردن و یا فیلتر کردن جداسازی شوند. با تنظیم pH در محدوده ایزوالکتریک پروتئینهای اصلی ماهیچه می توانند رسوب کنند. این فرایند باعث افزایش راندمان و افزایش کیفیت پروتئین ایزوله شده، بهبود خواص عملکردی، کاهش آلودگی، حذف اکثر جربیها و حذف بسیاری ازناخالصیهای نامحلول خواهد شد. پروتئین جداسازی شده بوسیله هر کدام از روشهای اسیدی و یا قلیایی عملکرد بسیار بهتری در خواص عملکردی در مقایسه با سوریمی استاندارد دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.