مقاله تأثیر درجه حرارت بر میزان تولید بیوگاز از محتویات شکمبه گاو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر درجه حرارت بر میزان تولید بیوگاز از محتویات شکمبه گاو دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر درجه حرارت بر میزان تولید بیوگاز از محتویات شکمبه گاو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر درجه حرارت بر میزان تولید بیوگاز از محتویات شکمبه گاو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر درجه حرارت بر میزان تولید بیوگاز از محتویات شکمبه گاو :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
در این پژوهش تأثیر درجه حرارت بر بازده تولید بیوگاز در فرآیند هضم بی هوازی محتویات شکمبه گاو در مقیاس آزمایشگاهی در راکتورهایی با حجم یک لیتر و با جریان ناپیوسته بررسی شد. بررسی ها در دو محدوده درجه حرارت C 53±۱ و C 22±۵ و با موادی متشکل از محتویات ۶ درصد و زمان ماندی معادل ۵۳ روز انجام گرفت. براساس نتایج،ماکزیمم تولید بیوگاز / شکمبه گاو و آب با درصد وزنی کل مواد جامد معادل ۴۴ و نرختولید آن در درجه حرارت C 53 اتفاق افتاد و به ترتیب ارقامی معادل m3/kg VS 3/335 و m3/m3.d 3/26 به دست آمد. روند تغییرات تولید بیوگاز نشان داد که کاهش pH و درجه حرارت عوامل مهمی در افت تولید بیوگاز بودند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.