مقاله انکپسولاسیون و کاربرد آن در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله انکپسولاسیون و کاربرد آن در صنایع غذایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله انکپسولاسیون و کاربرد آن در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله انکپسولاسیون و کاربرد آن در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله انکپسولاسیون و کاربرد آن در صنایع غذایی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
انکپسولاسیون یک تکنولوژی برای قرار دادن مواد مختلف مایعات، جامدات و گازها درون یک پوشش هموژن یا هتروژن با قرار دادن ان در یک ماده زمینه ای پیوسته برای حفاظت، تثبیت و کند کردن رهاسازی ترکیبات هسته می باشد. در صنعت غذا این تکنیک تقریباً مصرف زیادی پیدا کرده است. محافظت و نگهداری مواد مغذی و تحویل آنها در ارگانهای مورد نظر در بدن عاملی است که این روش را پرطرفدار نموده است. معمولاً از کربوهیدراتها، چربیها و پروتئینها برای دیواره یا کپسول استفاده می شود. هسته می تواند اسید، قلیا، بافر، طعم دهنده ها، روغنها، آنزیمها، احیا کننده ها، نگهدارنده ها، رنگدانه ها، شیرین کننده ها، آمینواسیدها، مواد معدنی و ویتامینها باشد. از امولسیفیکاسیون، کواسرواسیون، خشک کردن پاششی، سرد کردن پاششی، خشک کردن انجمادی، پوشش دادن به روش بستر سیال و اکستروژن از روشهای کپسوله کردن مواد غذایی هستند. این مقاله روشهای کپسوله کردن، مکانیزمهای رهاسازی و ترکیبات کپسوله شده در دسترس را بررسی می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.