مقاله انکپسولاسیون و رهایش کنترل شده باکتری های پروبیوتیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله انکپسولاسیون و رهایش کنترل شده باکتری های پروبیوتیک دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله انکپسولاسیون و رهایش کنترل شده باکتری های پروبیوتیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله انکپسولاسیون و رهایش کنترل شده باکتری های پروبیوتیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله انکپسولاسیون و رهایش کنترل شده باکتری های پروبیوتیک :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
نانوذرات هیدروفیلیک برای حمل پپتیدها، پروتئین ها و آنتی ژن های درمانی توجه زیادی را به خود جلب کرده اند. کیتوزان یک پلی ساکارید تجزیه پذیر حیاتی و غیر سمی است که به عنوان حامل برای رساندن دارو به کار برده می شود. هدف از این مطالعه، قابلیت ارزیابی زنده ماندن باکتری های پروبیوتیک که به عنوان دارو در صنایع غذایی مطرح هستند، در شرایط شبیه سازی شده ی معده و روده می باشد. برای زنده ماندن بهتر در شرایط نامساعد معده و روده، باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس PTCC1643 به وسیله ی کیتوزان نانوکپسول شد و در محیط شبیه سازی معده و روده به مدت ۳۰، ۶۰، ۹۰ و ۱۲۰ دقیقه در ۳۷ درجه سانتی گراد گرمخانه گذاری گردید. انوذرات کیتوزان بر اساس روش ژله ای شدن یونی تری پلی فسفات (TPP) و کیتوزان تولید شدند. انکپسولاسیون باکتری ه ای پروبیوتیک فقط به منظور محافظت از سلول ها در برابر مخاطرات محیطی انجام نمی شود، بلکه این فرایند برای افزایش طول عمر گونه های باکتریایی در فراورده های غذایی بوده و موجب می گردد باکتری به صورت زنده و فعال متابولیکی باقی مانده و در روده به صورت کنترل شده آزاد گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.