مقاله اندازه گیری مواد فنولی و ظرفیت آنتی اکسیدانی میوه خرما واریته قصب شهرستان جهرم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اندازه گیری مواد فنولی و ظرفیت آنتی اکسیدانی میوه خرما واریته قصب شهرستان جهرم دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اندازه گیری مواد فنولی و ظرفیت آنتی اکسیدانی میوه خرما واریته قصب شهرستان جهرم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اندازه گیری مواد فنولی و ظرفیت آنتی اکسیدانی میوه خرما واریته قصب شهرستان جهرم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اندازه گیری مواد فنولی و ظرفیت آنتی اکسیدانی میوه خرما واریته قصب شهرستان جهرم :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
میوه خرما حاوی درصد بالایی کربوهیدرات، ویتامین ها وهمچنین مقادیر قابل توجه فیبرهای غذایی و ترکیبات پلی فنولی می باشد. با توجه به اهمیت آنتی اکسیدانی آنها در این مطالعه اثرات آنتی اکسیدانی عصاره متانولی خرما واریته قصب شهرستان جهرم در سه مرحله رسیدن میوه شامل خارک، رطب و خرما مورد بررسی قرار گرفت. مواد و روشها: میوه خرما (واریته قصب) از شهرستان جهرم در استان فارس جمع آوری و عصاره متانولی آن تهیه گردید. میزان ترکیبات پلی فنولی عصاره به روش فولن سیوکالتو تعیین گردید و تست DPPH برای ارزیابی ظرفیت آنتی اکسیدانی آن استفاده شد. آزمایشات در سه تکرار انجام و نتایج با نرم افزار SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج بحث: بررسی ها نشان داد که بین مراحل مختلف نمو خرمای قصب از نظر غلظت مواد فنولی تفاوت معنی داری وجود دارد و همچننی ظرفیت آنتی اکسیدانی بین مراحل مختلف خرما، رطب خرما متفاوت می باشد. نتیجه گیری کلی: این پژوهش نشان داد میوه خرمای واریته قصب دارای اثرات آنتی اکسیدانی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.