مقاله اندازه گیری ملامین در محصول های لبنی (شیر، پنیر، شیر خشک، پودر شیر و ماست) شهر زنجان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
15 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اندازه گیری ملامین در محصول های لبنی (شیر، پنیر، شیر خشک، پودر شیر و ماست) شهر زنجان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اندازه گیری ملامین در محصول های لبنی (شیر، پنیر، شیر خشک، پودر شیر و ماست) شهر زنجان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اندازه گیری ملامین در محصول های لبنی (شیر، پنیر، شیر خشک، پودر شیر و ماست) شهر زنجان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اندازه گیری ملامین در محصول های لبنی (شیر، پنیر، شیر خشک، پودر شیر و ماست) شهر زنجان :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
هدف: ملامین یک ماده شیمیایی آلی است که به صورت کریستال های سفید رنگ غنی راز نیترژن یافت می شود. درصد بالای نیتروژن در ملامین انگیزه ی استفاده نامناسب از این ماده شیمیایی را فراهم آورده است و افزایش آن به شیر و سایر محصول های پروتئینی سبب افزایش دروغین مقدار نیتروژن می شود. هدف از کار حاضر اندازه گیری مقدار ملامین در نمونه های مختلف لبنی که در بازار ایران موجود است می باشد. مواد و روش ها: در کار حاضر مقدار ملامین در نمونه های شیر، ماست، شیرخشک، پودر شیر و پنیر در پنج نشان تجاری مختلف با استفاده از دستگاه HPLC ستون اکتادسیل سیلان و آشکارساز مریی و فرامریی به روش افزایش استاندارد اندازه گیری شد. از هر محصول با یک نشان تجاری سه نمونه تهیه شد و برای هر نمونه سه اندازه گیری تکراری انجام گرفت. کل اندازه گیری های انجام شده ۲۲۵ عدد (پنج محصول x پنج نشان x سه نمونه x سه اندازه گیری تکراری) بود. نتایج و بحث: محدوده ی مقدار ملامین در نمونه های شیر (۰/۲۶-۰/۲۰(، ماست (۰/۹۹-۰/۵۷)، شیر خشک (۳/۴۰-۰/۳۵)، پودر شیر (۱/۲۲-۰/۰۹) و پنیر (۲/۵۰-۰/۳۰) اندازه گیری گردید و مقدار میانگین آن در هر محصول به ترتیب ۰/۲۴، ۰/۷۶، ۱/۳۸، ۰/۵۶۳۰، ۱/۱۶ میلی گرم بر کیلوگرم می باشد که کمترین مقدار در شیر و بیش ترین در شیر خشک مشاهده شد. همچنین از تحلیل های آماری برای مقایسه ی مقدار ملامین در محصول های مختلف و نشان های تجاری مختلف استفاده شد. نتیجه گیری کلی: به منظور حفظ سلامت عمومی و ایمنی غذایی اتحادیه اروپا مقدار مجاز ملامین را ۲/۵ میلی گرم بر یلوگرم و سازمان غذایی آمریکا مقدار مجاز آن در شیر و محصول های لبنی را ۰/۲۵ میلی گرم بر یلوگرم تعیین کرده است. با توجه به مقدار اندازه گیری شده در نمونه های مختلف، نتیجه گیری می شود که می بایست برای ملامین مقدار حد مجازی مشخص شود و آنالیز روزمره آن در نمونه های مختلف لبنی انجام شود. روش کروماتوگرافی روش مناسبی برای این منظور خواهد بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.