مقاله اندازه گیری آزمایشگاهی و مدل سازی ترمودینامیکی حلالیت ماده قندی فروکتوز در محلول آب و اتانول
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اندازه گیری آزمایشگاهی و مدل سازی ترمودینامیکی حلالیت ماده قندی فروکتوز در محلول آب و اتانول دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اندازه گیری آزمایشگاهی و مدل سازی ترمودینامیکی حلالیت ماده قندی فروکتوز در محلول آب و اتانول کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اندازه گیری آزمایشگاهی و مدل سازی ترمودینامیکی حلالیت ماده قندی فروکتوز در محلول آب و اتانول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اندازه گیری آزمایشگاهی و مدل سازی ترمودینامیکی حلالیت ماده قندی فروکتوز در محلول آب و اتانول :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
در این مقاله داده های مربوط به حلالیت ماده قندی فروکتوز در مخلوط آب و اتانول در دماهای ۴۰°C؛ ۳۰و ۲۰ و در درصدهای چرمی مختلف آب ارایه شده است. برای اندازه گیری حلالیت از روش آزمایشگاهی وزن سنجی استفاده شد. داده های حلالیت نشان داد که حلالیت فروکتوز با افزایش دما و درصد چرمی آب افزایش می یابد. در قسمت مدل سازی از مدل های ترمودینامیکی انرژی آزاد کیبس UNIQUAC modified, UNIQUAC و modified pazuki استفاده شد و پارامترهای تنظیمی این مدل ها که بیان کننده انرژی بین اجزا در محلول می باشد به کمک مینیموم سازی اختلاف نتایج تجربی و نتایج به دست آمده از مدل های مذکور محاسبه گردید. مقادیر خطا نشان داد اختلاف مناسبی میان داده های محاسبه شده و آزمایشگاهی حلالیت وجود دارد که در این میان مدل Modified Pazuki از دقت بالاتری نسبت به سایر مدل های بررسی شده در این مقاله برخوردار است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.