مقاله امکان سنجی استفاده از عصاره و اسانس برگ گیاه خلفه (Portulaca Oleracea) در فرآورده های گوشتی به منظور کاهش مصرف نیترات با تکیه بر خواص ضد میکروبی روی استافیلوکوکوس اورئوس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله امکان سنجی استفاده از عصاره و اسانس برگ گیاه خلفه (Portulaca Oleracea) در فرآورده های گوشتی به منظور کاهش مصرف نیترات با تکیه بر خواص ضد میکروبی روی استافیلوکوکوس اورئوس دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله امکان سنجی استفاده از عصاره و اسانس برگ گیاه خلفه (Portulaca Oleracea) در فرآورده های گوشتی به منظور کاهش مصرف نیترات با تکیه بر خواص ضد میکروبی روی استافیلوکوکوس اورئوس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله امکان سنجی استفاده از عصاره و اسانس برگ گیاه خلفه (Portulaca Oleracea) در فرآورده های گوشتی به منظور کاهش مصرف نیترات با تکیه بر خواص ضد میکروبی روی استافیلوکوکوس اورئوس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله امکان سنجی استفاده از عصاره و اسانس برگ گیاه خلفه (Portulaca Oleracea) در فرآورده های گوشتی به منظور کاهش مصرف نیترات با تکیه بر خواص ضد میکروبی روی استافیلوکوکوس اورئوس :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
در این تحقیق اثر ضدمیکروبی اسانس و عصاره حاصل از برگ گیاه خلفه بر روی استافیلوکوکوس اورئوس و تأثیر آنها بر کاهش مصرف نیترات در فراورده های گوشتی مورد بررسی قرار گرفت و میزان کمترین غلظت بازدارنده (MIC) و کمترین غلظت کشنده (MBC) این مواد تعیین گردید . برای این منظور چهار سطح غلظت از اسانس و عصاره شامل ۵۰۰، ۱۰۰۰، ۵۰۰۰ و ۱۰۰۰۰ پی پی ام و همچنین نیترات به میزان ۵۰ پی پی ام انتخاب گردید . به منظور بررسی تأثیر اسانس و عصاره خلفه بر رشد استافیلوکوکوس اورئوس، رشد این میکروارگانیسم در طی سه دوره زمانی ۱۵، ۳۰ و ۴۵ روز در سوسیس نگهداری شده در دمای ۱۲C- مورد ارزیابی قرار گرفت، تمامی اندازه گیری میکروبی ۳ بار تکرار گردیدند. نتایج نشان داد که اسانس نسبت به عصاره دارای اثربازدارندگی بیشتری است به گونه ای که کمترین غلظت بازدارنده عصاره (MIC)10000 پی پی ام بود و همچنین هیچ اثر کشندگی در آن مشاهده نشد .این در حالیست که MIC و MBC اسانس به ترتیب ۵۰۰ و ۱۰۰۰۰ پی پی ام تعیین شد که این روند کاهشی در روز پانزدهم بیشترین نمود را نشان داد نیترات در غلظت مورد استفاده هیچ اثر بازدارندگی بر رشد استافیلوکوکوس اورئوس از خود نشان نداد. طبق نتایج این بررسی، عصاره و اسانس حاصل از برگ گیاه خلفه بر استافیلوکوکوس اورئوس سوسیس اثر مهارکنندگی و کشندگی داشته، و می تواند به عنوان یک ترکیب نگهدارنده طبیعی در فرآورده های غذایی مورد توجه قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.