مقاله اگزوپلی ساکاریدها ترکیباتی فراسودمند در بهبود خواص محصولات لبنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اگزوپلی ساکاریدها ترکیباتی فراسودمند در بهبود خواص محصولات لبنی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اگزوپلی ساکاریدها ترکیباتی فراسودمند در بهبود خواص محصولات لبنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اگزوپلی ساکاریدها ترکیباتی فراسودمند در بهبود خواص محصولات لبنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اگزوپلی ساکاریدها ترکیباتی فراسودمند در بهبود خواص محصولات لبنی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
یکی از مهمترین کاربرد های بیوتکنولوژی در صنایع غذایی تولید مواد افزودنی مختلف می باشد. از جمله مواد افزودنی که به روش بیوتکنولوژی تولید می شوند می توان به پلی ساکارید های میکروبی مختلف مانند اگزوپلی ساکارید های (EPS) تولید شده به وسیله باکتری های اسید لاکتیکی در محصولات لبنی اشاره کرد. (EPS) پلیمر هایی با زنجیره بلند و وزن مولکولی بالا هستند که در آب حل شده و سبب حفاظت سلول ترشح کننده در مقابل خشک شدن، فاگوسیتوز،آنتی بیوتیک ها و; می شوند . این نوع از باکتری ها با سنتز (EPS) و ایجاد فلور میکروبی سودمند روده ای (پروبیوتیک)، قادر به تولید محصولات فراسودمندبا قابلیت نگهداری بالا و عطر و طعم وبافت مناسب می باشد علاوه بر خاصیت پربیوتیک بودن اگزوپلی ساکارید آن ها به عنوان کاهنده کلسترول خون، تعدیل کننده سیستم ایمنی، ضدتومور و عامل ضد زخم شناخته شده اند. (EPS) مورد تایید در لیست GRAS می باشد. مروری برکارهای انجام شده ونتایج : در سال ۲۰۰۹ جودیت و همکاران کاربرد اگزوپلی ساکارید گونه Streptococcus thermophilus را در ساخت پنیر پانلا مورد بررسی قرار دادند، نتایج نشان داد که استفاده از (EPS) در پنیر باعث افزایش حفظ رطوبت و چربی درون ماتریکس پنیر شده و پنیر تولیدی تمایل کمتری به سینرسیس دارد.کاستا و همکاران در سال ۲۰۱۲ به ارزیابی اثر استارترهای اگزوپلی ساکارید بر انعقاد شیر و سینرسیس در طی تولید پنیر نیم چرب چدار و مقایسه اثر اگزوپلی ساکارید ها در نمونه حاوی اگزو پلی ساکارید و نمونه های فاقد آن پرداختند. مطالعات نشان داد که اگزوپلی ساکارید ها در انعقاد شرکت نکرده اما اثر قابل توجهی در کاهش سینرسیس دارند. نتیجه گیری کلی: می توان با استفاده از خواص و ویژگی عملکردی EPS های تولید شده توسط باکتری های اسید لاکتیک در محصولات لبنی مانند ماست و سایر محصولات تخمیری شیر و پنیر، به عنوان پایدار کننده، افزایش قوام، و کاهش سینرسیس وحفظ رطوبت استفاده کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.