مقاله ارزیابی تنوع ژنتیکی عملکرد و اجزا عملکرد غده ۳۰ ژنوتیپ سیبزمینی با استفاده از تجزیه عامل ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تنوع ژنتیکی عملکرد و اجزا عملکرد غده ۳۰ ژنوتیپ سیبزمینی با استفاده از تجزیه عامل ها دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تنوع ژنتیکی عملکرد و اجزا عملکرد غده ۳۰ ژنوتیپ سیبزمینی با استفاده از تجزیه عامل ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تنوع ژنتیکی عملکرد و اجزا عملکرد غده ۳۰ ژنوتیپ سیبزمینی با استفاده از تجزیه عامل ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تنوع ژنتیکی عملکرد و اجزا عملکرد غده ۳۰ ژنوتیپ سیبزمینی با استفاده از تجزیه عامل ها :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
این تحقیق به منظور بررسی تنوع ژنتیکی تعداد ۳۰ ژنوتیپ سیبزمینی طی دو سال در ایستگاه تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی اردبیل انجام شد. نتایج تجزیه واریانس صفات نشان داد که بین ژنوتیپ ها از لحاظ صفات تعداد ساقه اصلی در بوته، ارتفاع بوته، تعداد و وزن غده کل و قابل فروش در بوته، عملکرد غده قابل فروش، تعداد روز تا غده زایی و درصد ماده خشک اختلاف معنی داری وجود دارد. صفات تعداد ساقه اصلی در بوته، ارتفاع بوته، تعداد و وزن غده کل و قابل فروش در بوته، عملکرد غده قابل فروش دارای تنوع بالا و صفات تعداد روز تا غده زایی و درصد ماده خشک دارای تنوع نسبتا بالا بودند. در تجزیه عامل ها ۳ عامل مستقل از هم مجموعا ۷۵/۲۳ درصد از تنوع را توجیه نمودند. عامل اول، عامل عملکرد غده (صفات عملکرد غده قابل فروش و وزن غده کل و قابل فروش در بوته)، عامل دوم، عامل اجزا عملکرد (صفات تعداد غده کل و قابل فروش در بوته، ارتفاع بوته و تعداد ساقه اصلی در بوته) و عامل سوم، عامل فنولوژی (صفت تعداد روز تا غده زایی) نامگذاری شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.