مقاله تاثیر پیش سرد کردن بر کیفیت خمیر سنگک منجمد و نان حاصل از آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر پیش سرد کردن بر کیفیت خمیر سنگک منجمد و نان حاصل از آن دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر پیش سرد کردن بر کیفیت خمیر سنگک منجمد و نان حاصل از آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر پیش سرد کردن بر کیفیت خمیر سنگک منجمد و نان حاصل از آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر پیش سرد کردن بر کیفیت خمیر سنگک منجمد و نان حاصل از آن :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
یکی از روشهایی که در صنعت نان برای افزایش عمر ماندگاری نان صورت گرفته، استفاده از خمیرهای منجمد است. پیش سرد کردن خمیر ازجمله تمهیداتی هستند که می توان برای کاهش آثار انجماد بکار برد. پیش سرد کردن در دمای ۴C برای ۰، ۴۵ و ۱۰۵ دقیقه، قبل از انجماد انجام شد. سپس خمیر در فریزر جریان هوای سرد در دمای ۲۵C- منجمد شده و پس از ۲۴ ساعت نگهداری در فریزر ۱۸C- یخ زدایی شده و پس از طی مرحله تخمیر پخت گردید. بررسی کیفی خمیر منجمد سنگک و نان حاصل از آن در قالب اندازهگیری توان تولید گاز مخمر، دانسیته، سفتی بافتنان پس از پخت ارزیابی گردید. نتایج نشان داد که توان تولید گاز خمیر با انجام تیمار پیش سرد کردن افزایش می یابد. دانسیته و سفتی بافت نان نیزبا پیش سرد کردن خمیر بهبود می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.