مقاله تاثیر انواع روشهای کاهش آلودگی در لاشه های مرغ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر انواع روشهای کاهش آلودگی در لاشه های مرغ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر انواع روشهای کاهش آلودگی در لاشه های مرغ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر انواع روشهای کاهش آلودگی در لاشه های مرغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر انواع روشهای کاهش آلودگی در لاشه های مرغ :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
بر اساس اطلاعات منتشر شده سازمان FAO در حدود ۳۰% از کل گوشت مصرفی دردنیا، ازگوشت ماکیان تامین می شود. عوامل میکروبیبیماری زایی چون سالمونلا تیفی موریم، اشریشیاکلی و لیستریامونوسیتوژنز و کمپیلوباکتر تاثیر مستقیم در ایمنی مصرف گوشت مرغ و فراورده های آن دارند. روشهای کاهش آلودگی در لاشه های مرغ به سه روش کلی فیزیکی ، شیمیایی و بیولوژیکی انجام می شود. نوع فلور میکروبی محیط و اولیه گوشت وهمچنین pH، ،دما و زمان بکار رفته درانتخاب نوع روش کاربردی نقش دارند. امکان بروز مقاومت میکروبی، محافظت میکروب ها بوسیله ساختاربافت گوشت و یا عدم کنترل عوامل بیماری زا در لاشه و پساب حاصل از شستشوی آن در برخی از روشهای مذکور،کاهش تاثیر عملکردی آنها را درپی خواهد داشت. جدا ازتوجه به ایمنی میکروبی در اعمال این روشها، باید کیفیت محصول هم در نظر گرفته شود. هر گونه نقص در رنگ و یا بو و طعم فراورده، سبب کاهش کیفی محصول می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.