مقاله ارزیابی تحمل به یخ زدگی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) تحت شرایط کنترل شده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تحمل به یخ زدگی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) تحت شرایط کنترل شده دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تحمل به یخ زدگی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) تحت شرایط کنترل شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تحمل به یخ زدگی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) تحت شرایط کنترل شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تحمل به یخ زدگی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) تحت شرایط کنترل شده :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
نعناع فلفلی گیاهی گرمادوست و چندساله است، از این رو سرمای زمستان در مناطق سرد، تهدیدی برای بقای آن میباشد. به منظور بررسی تحمل به یخزدگی گیاه نعناع فلفلی آزمایشی بصورت فاکتوریل و در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار در دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد طی سال زراعی ۹۰-۱۳۸۹ انجام شد و در آن نمونه هایی از استولون و ریزوم گیاه بصورت ماهانه (از آذر ۱۳۸۹ تا فروردین ۱۳۹۰ ) از مزرعه برداشت شدند و برای اعمال دماهای یخزدگی (از صفر تا ۲۰ – با فواصل ۴ درجه سانتی گراد) در یک فریزر ترموگرادیان قرار گرفتند. به منظور بررسی توان رشد مجدد اندامها، کاشت نمونه های استولون و ریزوم فریز شده در گلدان انجام و سپس گیاهان به گلخانه منتقل شدند. پس از چهل روز درصد بقاء و دمایی که در آن ۵۰ درصد استولون و ریزومها از بین رفتند (LT50su) محاسبه شد. نتایج نشان داد که درصد بقاء استولون ۶/۲ درصد بیشتر از ریزوم و LT50su آن نیز یک درجه سانتی گراد کمتر از ریزوم بود. بیشترین رشد مجدد استولون در آذر و در دمای ۴- درجه سانتی گراد مشاهده شد و حداکثر درصد بقای ریزوم در بهمن و در دمای ۴- درجه سانتیگراد بدست آمد. مقدار LT50su استولون در زمانهای مختلف نمونه برداری بین ۶/۱- تا ۱۴/۳- و LT50su ریزوم بین ۵/۷- تا ۱۲/۸- درجه سانتیگراد متغیر بود. در مجموع بر اساس شاخص LT50su، نعناع فلفلی پتانسیل تحمل به یخزدگی تا دمای ۱۴ – درجه سانتیگراد را در طی ماههای سرد سال دارا میباشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.