مقاله پیوندهای عرضی آنزیمی ایجاد شده با ترانس گلوتامیناز در ماست بدون چرب غنی شده با کازئینات سدیم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پیوندهای عرضی آنزیمی ایجاد شده با ترانس گلوتامیناز در ماست بدون چرب غنی شده با کازئینات سدیم دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پیوندهای عرضی آنزیمی ایجاد شده با ترانس گلوتامیناز در ماست بدون چرب غنی شده با کازئینات سدیم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پیوندهای عرضی آنزیمی ایجاد شده با ترانس گلوتامیناز در ماست بدون چرب غنی شده با کازئینات سدیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پیوندهای عرضی آنزیمی ایجاد شده با ترانس گلوتامیناز در ماست بدون چرب غنی شده با کازئینات سدیم :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
پایداری شبکه سه عبدی ژل ماست با برقراری پیوندهای عرضی بین زنجیره های پروتئینی توسط آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی از روش های نوین و مؤثر در جلوگیری از مشکلات رایج در تولید فرآورده های لبنی می باشد. ترانس گلوتامیناز میکروبی جزء آنزیم های ترانسفراز می باشد که بین اسید آمینه گلوتامین و لیزین در پروتئین ها پیوندهای عرضی کووالانسی ایجاد می کند. چنین پیوندهایی می توانند ساختار و عملکرد پروتئین ها را اصلاح کنند. در این تحقیق، از روش سطح پاسخ (RSM) و از طرح مرکب مرکز وجه 0CCF) استفاده شد. نتایج نشان داد که ترانس گلوتامیناز با تشکیل پلی مرهایی با وزن مولکولی بالا از مونومرهای پروتئین باعث افزایش میزان ویسکوزیته نمونه ها گردید (p<0.05). بیشترین ویسکوزیته نیز زمانی حاصل شد که غلظت آنزیم و درصد کازئینات سدیم بیشترین مقدار بود. شایان ذکر است که طبق منابع موجود کازئینات سدیم بهترین سوبسترا برای ترانس گلوتامیناز شناخته شده است. همچنین با افزایش غلظت آنزیم ظرفیت نگهداری آب نمونه ها به طور معنی داری افزایش یافت (p<0.05). غلظت آنزیم ۱/۴۲ واحد در گرم پروتئین شیر، میزان کازئینات سدیم ۰/۴۷ درصد و زمان نگهداری ۱۵ روز به عنوان شرایط بهینه تعیین گردید. در این شرایط ویسکوزیته ۵۲۲۰ سانتی پوآز و ظرفیت نگهداری آب ۲۷/۵۱ درصد بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.