مقاله پیشرفتهای نوین درتکنولوژی تولید پنیر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پیشرفتهای نوین درتکنولوژی تولید پنیر دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پیشرفتهای نوین درتکنولوژی تولید پنیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پیشرفتهای نوین درتکنولوژی تولید پنیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پیشرفتهای نوین درتکنولوژی تولید پنیر :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
طی ۲۰ سال گذشته تولید انواع پنیر در ایران مانند بیشتر نقاط دنیا بیش از ۲ برابر شده است. تبدیل مقادیر زیادی از شیر به پنیر، تغییرات در سایز و طراحی ظرفها، نرم افزارهای کامپیوتری جدید و استانداردهای شیر که شامل استفاده از فیلترهای غشایی شیر در کارخانه می باشد ضروری به نظر می رسد. امروزه علاقه به ساخت پنیرهای مخصوص مانند پنیرهی ساخته شده از شیر گوسفند، بز و شیرهای ارگانیکی افزایش یافته است. به علاوه تبدیل آب پنیر (پرمیت) به مواد پرارزش مانند الکل، پروتئین تک یاخته، چربی تک یاخته و ; نیز رو به افزایش گذاشته است. تغییرات در روند ساخت پنیر به کاهش زمان ساخت و استفاده از استارترهای سازگارتر منتهی شده است. پیشرفتهای اساسی در ژنتیک میکروارگانیسمی نه تنها منجر به استفاده گسترده از استارترهای مختلف در روند تخمیر شده است، بلکه استفاده از گونه های غیر استارتری که موجب افزایش کیفیت طعم را نیز بر عهده دارند مهیا می سازد. تحقیقات ژنومی وپروتئینی، بر روی استارترها نیز علاوه بر افزایش طول مدت نگهداری پنیر، موجبات ثابت ماندن فاکتورهای یمیایی را نیز شامل می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.