مقاله بررسی اثر پیش تیمار نمکی (Halopriming) بر کیفیت بذر ارقام گندم نان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر پیش تیمار نمکی (Halopriming) بر کیفیت بذر ارقام گندم نان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر پیش تیمار نمکی (Halopriming) بر کیفیت بذر ارقام گندم نان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر پیش تیمار نمکی (Halopriming) بر کیفیت بذر ارقام گندم نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر پیش تیمار نمکی (Halopriming) بر کیفیت بذر ارقام گندم نان :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
به منظور بررسی اثرات هالوپرایمینگ (به وسیله NaCl) بر خصوصیات جوانه زنی بذر گندم، آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۴ تکرار در آزمایشگاه کیفیت بذر مؤسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال اجرا شد. سطوح تیمار رقم شامل ۴ رقم گندم سرداری، آذر ۲، فلات و قدس، سطوح تیمار مدت، شامل سه سطح ۱۲، ۲۴ و ۳۶ ساعت و سطوح تیمار فشار اسمزی ، شامل چهار سطح صفر (شاهد) ، ۵-، ۷- و ۹- بار در نظر گرفته شد. در این آزمایش خصوصیتهای جوانه زنی نظیر درصد جوانه زنی نهایی، گیاهچه عادی، گیاهچه غیر عادی و بذر مرده اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که اثرات رقم، مدت، فشار اسمزی، اثرات متقابل دو عامله و سه عامله در سطح ۱ درصد معنیدار شد. بررسی اثرات متقابل سه عامله نشان داد که هالوپرایمینگ بذر به مدت ۱۲ ساعت و در سطح دوم فشار اسمزی، خصوصیتهای جوانه زنی ارقام گندم را نسبت به شاهد به طور معنیداری ارتقاء داد. این بررسی همچنین نشان داد که خصوصیات جوانه زنی بذر رقمهای دیم در مقایسه با رقمهای آبی بیشتر ارتقاء یافته است. با این حال سطوح بالای عامل مدت و فشار اسمزی موجب افت شدید کیفیت جوانه زنی در تمامی ارقام گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.