مقاله معرفی و بررسی میزان پذیرش مصرف پروتئین میکروبی شبیه به گوشت (Quorn)تولید شده به وسیله قارچ Fusarium venenatum A3/5


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله معرفی و بررسی میزان پذیرش مصرف پروتئین میکروبی شبیه به گوشت (Quorn)تولید شده به وسیله قارچ Fusarium venenatum A3/5 دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله معرفی و بررسی میزان پذیرش مصرف پروتئین میکروبی شبیه به گوشت (Quorn)تولید شده به وسیله قارچ Fusarium venenatum A3/5  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله معرفی و بررسی میزان پذیرش مصرف پروتئین میکروبی شبیه به گوشت (Quorn)تولید شده به وسیله قارچ Fusarium venenatum A3/5،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله معرفی و بررسی میزان پذیرش مصرف پروتئین میکروبی شبیه به گوشت (Quorn)تولید شده به وسیله قارچ Fusarium venenatum A3/5 :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
سابقه و هدف: بشر با مشکل کمبود مواد غذایی مواجه است. بیوتکنولوژی می تواند با تولید پروتئین های مایکوپروتئین های شبیه به گوشت (کورن) کم چرب و حاوی فیبرهای رژیمی، کمبودهای مواد پروتئینی را جبران کند. این محصولات می توانند از نظر اقتصادی به صرفه تر باشند و با منابع پروتئینی گوشت و سویا رقابت کنند. هدف از این تحقیق بررسی میزان پذیرش مردم ایران برای قبول یا رد این محصولات پروتئینی است که می تواند زمینه ساز تاسیس کارخانجات تولید این محصولات در ایران باشد.مواد و روش: در این پژوهش از فرم نظرخواهی برای جمع آوری اطلاعات استفاده گردیده است که شامل یک مقدمه از معرفی این محصول و برگه نظرخواهی به همراه تصاویر رنگی از انواع محصولات بوده است که در اختیار افراد قرار داده شده است. نظر دهندگان از بین افراد با گروه های سنی و مشاغل مختلف و از استان های مختلف انتخاب گردیده اند. داده ها با استفاده از آزمون مربع کای و آزمون دقیق فیشر توسط نرم افزار SPSS نسخه ۱۶ آنالیز شدند.یافته ها: بر اساس اطلاعات جمع آوری شده توسط پرسشنامه رابطه معنی داری بین جنسیت با پذیرش این محصول مشاهده نگردید (۵%<P) اما بین رده های سنی و میزان پذیرش رابطه معنی داری مشاهده گردید (۱%>P). بر اساس اطلاعات کسب شده افراد مسن به دلیل عدم آگاهی از علوم روز مخالف این محصول هستند. ولی در میان جوانترها و همچنین افراد دارای بیماری های خاص که قادر به استفاده از گوشت های حیوانی نیستند مورد قبول واقع شد.نتیجه گیری: اطلاع رسانی در مورد محصولات غذایی جدید، نحوه تولید و محاسن آنها در پذیرش مصرف یک محصول تاثیرگذار است. بنابراین آشنا کردن افراد در دوره های آموزشی تحصیلی با نحوه تولید SCP و اهمیت تولید اینگونه محصولات می تواند بخشی از پروتئین مصرفی جامعه را به سمت این محصولات پروتئینی هدایت کند و از مشکل کمبود پروتئین در جامعه اسلامی جلوگیری کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.