مقاله تغییرات کیفی و ساختاری محصول سیب زمینی در طی خشک کردن مایکرویوی و هدایتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تغییرات کیفی و ساختاری محصول سیب زمینی در طی خشک کردن مایکرویوی و هدایتی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تغییرات کیفی و ساختاری محصول سیب زمینی در طی خشک کردن مایکرویوی و هدایتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییرات کیفی و ساختاری محصول سیب زمینی در طی خشک کردن مایکرویوی و هدایتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تغییرات کیفی و ساختاری محصول سیب زمینی در طی خشک کردن مایکرویوی و هدایتی :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
این پژوهش جهت ارزیابی تغییرات کیفی و ساختاری محصول سیب زمینی در طی خشک کردن مایکروویو و از طریق هدایت انجام شده است. از یک آون مایکروویوی اصلاح شده که از طریق ۲ مکانیسم خشک کردن مایکروویوی و هدایتی عمل می کند، جهت خشک کردن نمونه ها استفاده شده است. ویژگیهای کیفی نمونه های سیب زمینی خشک شده بر اساس حفظ اسید اسکوربیک (ویتامین C) و قابلیت بازیابی آب و ساختار از لحاظ دوره های رفتار کاهشی و افت مورد بررسی قرار گرفته است. ا سیداسکوربیک شاخص مهم کیفی بوده و ا نتخب آن به دلیل طبیعیت ناپایدار ان در برابر حرارت است. از بین رفتن اسید اسکوربیک یک رفار سنتیکی درجه اول را نشان می دهد علاوه بر آن بعدها مشخص شد که این امر، به درجه حرارت هوا، قدرت مایکروویو و محتوای رطوبتی بستگی دارد. کاهش از بین رفتن ویتامین C در نمونه های خشک شده توسط مایکروویو مشاهده شده است. انقباض حجمی نمونه ها، رابطه ای خطی را با محتوای رطوبتی نشان داده است. نمونه ها در فرآوری هدایتی، انقباض یکنواختی را در سرتاسر نمونه نشان می دهند، هر چند که در خشک کردن از طریق مایکروویو ۲ دوره انقباضی و کاهشی مشاهده شده است. نمونه های خشک شده ی مایکروویوی دارای پتانسیل رهیدراسیون بالاتری می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.