مقاله تعیین اثر دما، زمان و pH بر خاکستر در شفاف سازی عصاره خرما با ژلاتین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین اثر دما، زمان و pH بر خاکستر در شفاف سازی عصاره خرما با ژلاتین دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین اثر دما، زمان و pH بر خاکستر در شفاف سازی عصاره خرما با ژلاتین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین اثر دما، زمان و pH بر خاکستر در شفاف سازی عصاره خرما با ژلاتین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین اثر دما، زمان و pH بر خاکستر در شفاف سازی عصاره خرما با ژلاتین :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
ژلاتین با داشتن بار مثبت سبب شفافیت عصاره ها می شود. هدف از تحقیق حاضر، استفاده از ژلاتین و همزمان بودن با دما، زمان ، pH و تعیین خاکستر با روش سطح پاسخ بود. بعد از ریز ردن خرما و مخلوط کردن با آب مقطر و تنظیم pH با اسید سیتریک و هیدروکسید سدیم عصاره اولیه به دست می آید. با افزودن ۰/۰۵ گرم در لیتر ژلاتین در ۴۰C و همزدن در ۱۰ دقیقه در دماها و زمان های مختلف می توان به بررسی خاکستر پرداخت. اثر متغیرها بر مدل رگرسیونی خاکستر نشان داد که تأثیر خطی زمان، pH و درجه دوم دما و برهمکنش زمان و دما در مدل معنی دار بوند. مقادیر pH؛ P<0/0001 و زمان، P<0/05 و عبارت درجه دوم دما، P<0/01 به دست آمد. نتایج نشان دادند که کمترین خاکستر در زمان های بالا، دما و pH های پائین حاصل می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.