مقاله تعیین آکریلامید درفرآورده های خمیری اکسترودشده بعدازدو مرحله خشک کردن با ریش گاز کروماتو گًرافی- طیف سىج جرمی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین آکریلامید درفرآورده های خمیری اکسترودشده بعدازدو مرحله خشک کردن با ریش گاز کروماتو گًرافی- طیف سىج جرمی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین آکریلامید درفرآورده های خمیری اکسترودشده بعدازدو مرحله خشک کردن با ریش گاز کروماتو گًرافی- طیف سىج جرمی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین آکریلامید درفرآورده های خمیری اکسترودشده بعدازدو مرحله خشک کردن با ریش گاز کروماتو گًرافی- طیف سىج جرمی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین آکریلامید درفرآورده های خمیری اکسترودشده بعدازدو مرحله خشک کردن با ریش گاز کروماتو گًرافی- طیف سىج جرمی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
اکریلامید یک ترکیب آلی است که در بسیاری از مواد غذایی که هر روزه مصرف می کنیم وجود دارد. این واکنش فقط در حرارت های بسیار بالا در غذاهای با محتوی بالای کربوهیدرات صورت می گیرد. این واکنش بیشتر هنگامی تشکیل می شود که یک آمینواسید طبیعی به نام آسپارژین با مواد قندی طبیعی مثل گلوکز واکنش دهد. هدف این تحقیق، تعیین و اعلام وضعیت ایمنی فرآورده های خمیری اکسترود شده بعد از دو مرحله خشک کردن (پاستا) از نظر میزان آکریلامید می باشد. مصرف یک وعده پاستا معادل ۱۵۰ گرم میزان ۱۵mg/kg اکریلامید وارد بدن فرد مصرف کننده می کند. این میزان به ترتیب ۳/۶ و ۵ برابر کمتر از میزان توصیه شده دریافت روزانه آکریلامید برای افراد ۵۵ و ۷۵ کیلوگرمی می باشد که این میزان ۱۹/۷ برابر کمتر از آکریلامید دریافت شده از طریق مصرف نان (۱۵۰ گرم) و تقریباً ۵۰ برابر کمتر از آکریلامید دریافت شده از طریق مصرف چیپس (۱۵۰ گرم) می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.