مقاله تطخیص مولکولی استافیلوکوکوس اوررئوس در فراورده های لبنی استان چهارمحال و بختیاری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تطخیص مولکولی استافیلوکوکوس اوررئوس در فراورده های لبنی استان چهارمحال و بختیاری دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تطخیص مولکولی استافیلوکوکوس اوررئوس در فراورده های لبنی استان چهارمحال و بختیاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تطخیص مولکولی استافیلوکوکوس اوررئوس در فراورده های لبنی استان چهارمحال و بختیاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تطخیص مولکولی استافیلوکوکوس اوررئوس در فراورده های لبنی استان چهارمحال و بختیاری :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
سابقه و هدف: جنس استافیلوکوکوس یکی از باکتری های حائز اهمیت در بهداشت مواد غذایی و همچنین از نظر بیماری های انسانی و دامی است. از گونه ها یمختلف اینجنس برخی ایجاد کننده مسمومیت های غذایی، برخی عامل ایجاد زخم های پوستی، دمل و برخی باعث ایجاد عفونت های بیمارستانی بسیار خطرناک و گاهاً مقاوم به درمان می شوند. استافیلوکوکوس یکی از گونه های فرصت طلب حاضر در سطوح بدن جانداران خون گرم است. مهمرین مسئله ایجاد شده توسط استافیلوکوکوس آرئوس برای بهداشت عمومی به ویژه از نظر بهداشت مواد غذایی مسمومیت مواد غذایی است. به وسیله انتروتوکسین تولید شده توسط میکروارگانیسم ایجاد می شود. این باکتری یکی از مهمترین عوامل مسمومیت غذایی است که به خصوص از طریق فراورده های لبنی منتقل می شود. بنابراین توجه به آلودگی آن بسیار مهم است. هدف از این مطالعه بررسی میزان فراوانی استافیلوکوکوس اورئوس های کواگولاز مثبت جدا شده از فرآورده های لبنی مختلف (پنیر، کره و کشک) در استان چهارمحال و بختیاری می باشد. روش کار: در این تحقیق ۱۵۰ نمونه از فراورده های لبنی مختلف (۵۰ نمونه کره، ۵۰ نمونه پنیر، ۵۰ نمونه کشک) به طریقه تصادفی خوشه ایی از نقاط مختلف استان چهارمحال و بختیاری تهیه گردید. ن مونه ها در کنار یخ و در شرایط استریل به آزمایشگاه میکروبیولوژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر کرد منتقل شدند. به منظور جداسازی این باکتری نمونه ها مورد آزمایش های میکروبیولوژی و بیوشیمیایی واقع شدند. نمونه هایی که از نظر این باکتری مثبت تشخیص داده شدند پس از استخراج DNA در حضور پرایمر اختصاصی استافیلوکوکوس آرئوس به روش PCR مورد بررسی قرار گرفتند. یافته ها: از مجموع ۱۵۰ فراورده های لبنی ۴۳ نمونه (۱۲۰۴%) از نظر استافیلوکوکوس آرئوس مثبت تشخیص داده شدند که در حضور پرایمر اختصاصی نیز تأئید شدند. نتیجه گیری: منبع اصلی استافیلوکوک اورئوس در انسان حفره های بینی است و از این منبع ارگانیسم به دست ها، پوست، بدن، درون زخم ها و بریدگی ها به طور مستقیم و غیر مستقیم راه پیدا می کند. هر فرد هنگامی که بهی ک بیماری تنفسی دچار گردد، از طریق عطسه، سرفه یا آب دهان و خلط می تواند به آسانی فراورده لبنی در حال تهیه را آلوده سازد. ضمن آن که نباید فراموش کرد که استافیلوکوک عامل مهمی در بروز ضایعات جلدی نظیر زرد زخم، جوش های پوستی و عفونت اطراف ناخن است و احتمال آن که دست اندرکاران تهیه و آماده سازی فراورده های لبنی، به یکی از این ها دچار باشند و باکتری را به ماده غذایی منتقل کنند زیاد است. همچنی در زمان حمل و نقل و در خود مغازه نیز ممکن است به علت عدم رعایت اصول بهداشتی، این باکتری به فرآورده های لبنی وارد شود. همچنین شیر گاوهای آلوده به عفونت استافیلوکوک قادر است باعث آلودگی انواع مشتقات شیری شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.