مقاله مروری بر عملکرد بسته بندیهای ضد میکروبی در افزایش ماندگاری محصولات غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر عملکرد بسته بندیهای ضد میکروبی در افزایش ماندگاری محصولات غذایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر عملکرد بسته بندیهای ضد میکروبی در افزایش ماندگاری محصولات غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر عملکرد بسته بندیهای ضد میکروبی در افزایش ماندگاری محصولات غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر عملکرد بسته بندیهای ضد میکروبی در افزایش ماندگاری محصولات غذایی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
در سالیان اخیر تمایل به حداقل کردن پروسه مواد غذایی، نگهداری طولانی مدت مواد غذایی و همچنین ممانعت از شیوع بیماری های ناشی از غذا سبب شده شرایطی جهت جلوگیری از رشد میکروارگانیسم ها و استفاده از مواد ضد میکروبی در بسته بندی محصولات غذائی توسعه زیادی پیدا کند. بنابراین هدف اصلی این بسته بندی های ضد میکروبی از طریق کاهش میزان رشد میکروارگانیسم ها طی طولانی کردن فاز تاخیر، عمر ماندگاری محصولات فسادپذیر را افزایش می دهد و سبب افزایش سطح ایمنی، کیفیت، و مدت انبار داری در محصولات بسته بندی شده میگردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.