مقاله مروری بر جایگزین های چربی و کاربرد آن ها در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر جایگزین های چربی و کاربرد آن ها در صنایع غذایی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر جایگزین های چربی و کاربرد آن ها در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر جایگزین های چربی و کاربرد آن ها در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر جایگزین های چربی و کاربرد آن ها در صنایع غذایی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
چربی ها یکی از اجزای اصلی موجود در مواد غذایی می باشند،اما استفاده بیش از حد آنها موجب بروز بیماری هایی مانند دیابت، چاقی،نارسایی های قلبی،فشار خون و انواع مشخصی از سرطان ها می شود.به همین دلیل امروزه تمایل به کاهش چربی در رژیم غذایی افزایش یافته است. جایگزین ها بر اساس مواد سازنده خود به سه دسته تقسیم می شوند؛جایگزین های مبتنی بر کربوهیدرات بر پروتئین،جایگزین های مبتنی بر کربوهیدارت و جایگزین های مبتنی بر چربی.جایگزین های مبتنی بر کربوهیدرات کاربرد بیشری در بستنی و دسرهای منجمد دارند. در این مقاله در رابطه با طبقه بندی و کاربرد جایگزین های چربی صحبت شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.