مقاله ترکیبات شیمیایی و ویژگی های آنتی اکسیدانی پوسته و هسته میوه پسته وحشی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ترکیبات شیمیایی و ویژگی های آنتی اکسیدانی پوسته و هسته میوه پسته وحشی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ترکیبات شیمیایی و ویژگی های آنتی اکسیدانی پوسته و هسته میوه پسته وحشی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ترکیبات شیمیایی و ویژگی های آنتی اکسیدانی پوسته و هسته میوه پسته وحشی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ترکیبات شیمیایی و ویژگی های آنتی اکسیدانی پوسته و هسته میوه پسته وحشی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
هدف از این پژوهش مطالعه و بررسی ترکیبات شیمیایی و تغذیه ای میوه پسته وحشی گونه Khinjuk هم در پوسته و هم هسته می باشد. در این پژوهش ترکیب و درصد اسیدهای چرب با روش کروماتوگرافی گازی، استخراج عصاره اتانولی و میزان ترکیبات فنولی کل عصاره و ارزیابی میزان فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره با افزودن عصاره اتانولی در سه غلظت ۱، ۲، ۳ درصد به روغن کلزا اندازه گیری شد و بررسی پایداری اکسیداتیو آن در مقایسه با نمونه شاهد و آنتی اکسیدان TBHQ توسط دستگاه رنسیمت انجام گرفت. همچننی عدد پروکسید و عدد اسیدی روغن استخراج شده میوه با روش سرد در فواصل زمانی ۳۰ روز به مدت ۴ ماه اندازه گیری شد. نتایج نشان داد نوع و میزان اسیدهای چرب غالب در پوسته و هسته میوه به ترتیب اولئیک اسید ۳۳ و ۴۱/۲، لینولئیک اسید ۱۰/۶ و ۲۱/۵، آلفالینولنیک اسید ۶ و ۳/۱، پالمیتیک اسید ۱۷/۲ و ۱۱، پالمیتولئیک اسید ۱۳/۱ و ۳/۱ بود. درصد چربی در پوسته و هسته به ترتیب ۸۴/۳ و ۴۷ درصد بود. میزان ترکیبات فنولی در پوسته و هسته به ترتیب ۱۶۸۶ و ۴۱۹ میلی گرم در ۱۰۰ گرم نمونه بدست آمد. میزان pH به ترتیب ۵ و ۵/۸، درصد خاکستر ۳/۲ و ۲/۷، درصد رطوبت ۳/۶ و ۴/۳، درصد پروتئین ۳ و ۷ بود. عدد پراکسید و عدد اسیدی در طول ۴ ماه افزایش پیدا کرد و این افزایش معنادار بود. همچنین بیشترین پایداری اکسیداتیو روغن کلزا مربوط به تیمار ۳ درصد عصاره پوسته بود (p0/05).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.