مقاله تخمین میزان خشک شدن خرمالو با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی چندلایه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تخمین میزان خشک شدن خرمالو با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی چندلایه دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تخمین میزان خشک شدن خرمالو با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی چندلایه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تخمین میزان خشک شدن خرمالو با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی چندلایه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تخمین میزان خشک شدن خرمالو با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی چندلایه :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
هدف از این تحقیق پیش بینی محتوای رطوبتی خرمالی در طی خشک کردن یا آون مایکروویو به عنوان تابعی از توان و سرعت هوا به کمک شبکه های عصبی مصنوعی است. در این تحقق اثر عوامل تأثیر گذار توان در سه سطح (۱۰۰، ۳۰۰ و ۴۰۰ وات) و سرعت هوا در چهار سطح (۰/۲۵، ۰/۵ و ۰/۷۵ و ۱ متر بر ثانیه) بر تغییرات محتوای رطوبتی استفاده شد. برای ایجاد الگوهای آموزش و ارزیابی و تست به کمک یک آون مایکروویو خانگی، آزمایش های خشک کردن انجام گرفت. با به دست آمدن تغییرات محتوای رطوبتی با زمان از شبکه های MLP و TDNN یا الگوریتم های یادگیری بهینه سازی کاهش گرادیان و یا توابع آستانه لوگ سیگموئید و تانژانت سیگموئید برای آموزش الگوها استفاده شد. شبکه عصبی TDNN نتایج بهتری نسبت به شبکه عصبی MLP نشان داد. شبکه TDNN یا ساختار ۳-۸-۱ با تابع آستانه سیگموئید لگاریتمی در مقایسه با توپولوژیهای دیگر نتایج بهتری را ارائه کرد. این توپولوژی تغییرات محتوای رطوبتی را با ضرایب تعیین ۰/۹۹۷۹ پیش بینی کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.