مقاله تحلیلی بر کاربرد روش های مرسوم وفناوری های نوین در بهبود کیفیت میوه های تازه برش خورده در حین نگه داری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تحلیلی بر کاربرد روش های مرسوم وفناوری های نوین در بهبود کیفیت میوه های تازه برش خورده در حین نگه داری دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیلی بر کاربرد روش های مرسوم وفناوری های نوین در بهبود کیفیت میوه های تازه برش خورده در حین نگه داری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیلی بر کاربرد روش های مرسوم وفناوری های نوین در بهبود کیفیت میوه های تازه برش خورده در حین نگه داری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیلی بر کاربرد روش های مرسوم وفناوری های نوین در بهبود کیفیت میوه های تازه برش خورده در حین نگه داری :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
میوه های برش خورده فرایند شده با روش های حداقل، عمرمفید کوتاهتری نسبت به میوه های تازه برش نخورده دارند که به دلیل حساسیت بالاترنسبت بهفساد میکروبی، افزایش سرعت تنفس و تولید اتیلن است، که با آسیب دیدگی بافت تحریک می شود. بعلاوه ممکن است آن ها از لحاظ ایمنی خطرناکباشند زیرا به صورت خام مصرف می شوند. در سال های اخیر محققین برای اطمینان از ثبات میکروبی و کیفیت میوه های تازه برش خورده تحقیقات گستردهای را در زمینه هایی چون کاربرد روش های شیمیایی و فیزیکی، کاربرد پوشش هایی حاوی ترکیبات ضد میکربی مستخرج از گیاهان دارویی، بسته بندی هایجدید با اتمسفر تغییر یافته و فعال انجام داده اند که پیشرفت ها و توسعه قابل توجهی در این زمینه در منابع علمی به ثبت رسیده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.