مقاله تحلیلی بر تکنولوژی نوسان نور و تأثیر آن بر میکروارگانیسم ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تحلیلی بر تکنولوژی نوسان نور و تأثیر آن بر میکروارگانیسم ها دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیلی بر تکنولوژی نوسان نور و تأثیر آن بر میکروارگانیسم ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیلی بر تکنولوژی نوسان نور و تأثیر آن بر میکروارگانیسم ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیلی بر تکنولوژی نوسان نور و تأثیر آن بر میکروارگانیسم ها :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
هدف: یکی از روش های نگهداری غیر حرارتی مواد غذایی استفاده از پالس های کوتاه، شدید و گسترده نور سفید است. فناوری پالس های دید نوری در استرلیزاسیون و یا اهش بار میکروبی سطح ظروف بسته بندی، تجهیزات فراوری و بسته بندی مواد غذایی، وسایل پزشکی و سایر سطوح کاربرد دارد. نور نوسانی (PL) یک تکنیک برای پاکسازی سطوح کشتن میکروارگانیسم ها با استفاده از نور (UV-C) است. که بخشی از طیف الکترومغناطیسی مربوط به طول موج بین ۲۰۰ و ۲۸۰ نانومتر می باد. در این مقاله، یک بررسی کلی از اصول، مکانیسم های غیر فعال سازی میکروبی، و برنامه های کاربردی فرایند (PL) در غذاها ارائه خ واهد شد. تاکنون گزارش های متعددی مبنی بر روند کاهش باکتری های گرم منفی، باکتری های گرممثبت و اسپورهای قارچ ارائه شده است. رنگ اسپورها می تواند نقش مهمی در حساسیت اسپور قارچ داشته باشد. عموماً دو مکانیسم اصلی که در غیر فعال کردن نقش اساسی دارند مکانیسم های فتوگرمایی و مکانیسم های فتوشیمیایی می باشند. بحث و نتیجه گیری: نوسان های شدید نور تکنولوژی بالقوه جدید، سریع و سازگار با محیط زیست برای استرلیزاسیون مواد غذایی است. محققان برای درک بهتر و مقایسه نتایج حاصل از آزمایش های مختلف نیاز به پژوهش های جدید در این زمینه از جمله نحوه اثر گذاری دارند. همچنین مشکلات تکنولوژیک مهم باعث پیدا کردن راه هایی برای کنترل حرارت دادن غذا، و فرآیند همگن سازی مواد غذایی شده است. و ترکیبات ضد تغذیه ای و ساختارهای سمی تولید شده، نیاز به استفاده از حساس کننده های نوری در این غذاها را نشان می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.