مقاله تجزیه و تحلیل و شناسایی ترکیبات فنولی و ظرفیت آنت یاکسیدانی شیره خرمالو تحت شرایط فرآوری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تجزیه و تحلیل و شناسایی ترکیبات فنولی و ظرفیت آنت یاکسیدانی شیره خرمالو تحت شرایط فرآوری دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تجزیه و تحلیل و شناسایی ترکیبات فنولی و ظرفیت آنت یاکسیدانی شیره خرمالو تحت شرایط فرآوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تجزیه و تحلیل و شناسایی ترکیبات فنولی و ظرفیت آنت یاکسیدانی شیره خرمالو تحت شرایط فرآوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تجزیه و تحلیل و شناسایی ترکیبات فنولی و ظرفیت آنت یاکسیدانی شیره خرمالو تحت شرایط فرآوری :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
هدف از این مطالعه مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی پالپ خرمالو و شیره متداول تولید شده از آن با استفاده از حلال های مختلف می باشد. عصاره آبیپالپ خرمالو، ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی قابل توجه بیشتری نسبت به شیره خرمالو از خود نشان داده است. افزایش دما، زمان و اسیدیتهاستخراج منجر به افزایش چشمگیری در فعالیت آنتی اکسیدانی و ترکیبات فنولی می گردد. همچنین پرتودهی میکروویو بویژه در شدت های متوسطافزایش ترکیبات فنولی را در پی دارد، اما در شدت های بالاتر پرتودهی (توان ۱۰۰ درصد) افت و تخریب ترکیبات فنولی به وقوع می پیوندد. شناسایی ترکیبات فنولی نشان داد که افت فنول های ساده و اسیدهای فنولی نسبت به آنتوسیانین ها و فلاوونوئیدها بسیار بیشتر بوده است. با توجه به نتایج بدست آمده شیره خرمالو را می توان بعنوان یک محصول بالقوه مناسب فرآوری شده حاصل از خرمالو با در نظر گرفتن کاهش دما و افزایش زمان تهیه شیره، مورد استفاده قرار داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.