مقاله پاسخ جوانه زنی بذور مرزه (satureja hortensis ) به شرایط تنش بور


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پاسخ جوانه زنی بذور مرزه (satureja hortensis ) به شرایط تنش بور دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پاسخ جوانه زنی بذور مرزه (satureja hortensis ) به شرایط تنش بور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پاسخ جوانه زنی بذور مرزه (satureja hortensis ) به شرایط تنش بور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پاسخ جوانه زنی بذور مرزه (satureja hortensis ) به شرایط تنش بور :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
غلظت بالای بور عامل محدودکننده رشد بسیاری از محصولات کشاورزی در مناطق خشک و نیمه خشک میباشد. این تحقیق به منظور بررسی تاثیر غلظتهای مختلف عنصر بور (اسید بوریک) در خصوصیات جوانه زنی گیاه دارویی مرزه انجام شد. آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی در آزمایشگاه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند با ۴ تکرار در سال ۱۳۹۲ انجام شد. بذور گیاه مرزه با محلولهای تهیه شده با اسید بوریک در غلظتهای ۰، ۵، ۱۰، ۳۰ و ۱۲۰ میلی مولار تیمار شدند. متغیرهایی مانند درصد و سرعت جوانه زنی، طول ساقه چه، ریشه چه و میانگین جوانه زنی روزانه مورد بررسی قرار گرفت. به طور کلی با افزایش غلظت بور مصرفی درصد جوانه زنی نیز کاهش یافت به طوری که بیشترین درصد جوانه زنی در تیمارهای شاهد (۹۷/۵ درصد) و کمترین درصد جوانهزنی مربوط به تیمار ۱۲۰ میلی مولار ( ۸ درصد) بود. فاکتورهای دیگر مانند سرعت و میزان متوسط جوانه زنی روزانه نیز باافزایش میزان بور کاهش یافت، طول ریشه چه و ساقه چه در تیمار شاهد به ترتیب ۱۸ و ۱۹ میلیمتر بود در حالی که با افزایش غلظت بور این مقدار کاهش معنیداری نشان داد تا جایی که طول ریشه چه و ساقه چه در تیمار ۱۲۰ میلی مولار به ترتیب ۱/۲ و ۱ میلی متر بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.