مقاله تأثیرات نانوکامپوزیت های پلیمری حاوی نانوذرات نقره در بسته بندی پاستای پروبیوتیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیرات نانوکامپوزیت های پلیمری حاوی نانوذرات نقره در بسته بندی پاستای پروبیوتیک دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیرات نانوکامپوزیت های پلیمری حاوی نانوذرات نقره در بسته بندی پاستای پروبیوتیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیرات نانوکامپوزیت های پلیمری حاوی نانوذرات نقره در بسته بندی پاستای پروبیوتیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیرات نانوکامپوزیت های پلیمری حاوی نانوذرات نقره در بسته بندی پاستای پروبیوتیک :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
در سال ۲۰۰۹، FDA اجازه افزودن مستقیم نیترات نقره در بطری آب به منظور ضدعفونی را صادر کرد. تحقیق حاضر جهت بررسی تاًثیر نانوذرات نقره در بسته بندی پاستای پروبیوتیک در زمانهای بلافاصله پس از تولید و ماههای ۶، ۱۲ و ۱۸ می باشد. تعداد باکتریهای کواگولانزبلافاصله پس از تولید ۳۷۰E+08، ماه ۳۱۰E+08, 6 و در ماه ۱۲، باکتری ها به ۱۷۰E+03 رسید. آنالیز محصول، نشان دهنده مهاجرت نانوذرات نقره به مقدار ۳/۳ppb بود اما محصول از لحاظ طعم و مزه مشکلی نداشت. در ماه هجدهم تعداد باکتریها به ۱۱۰e+02 تقلیل یافت. آنالیز محصول نشان دهنده مهاجرت نانو ذرات نقره به مقدار ۷/۲ppb بود اما پاستا از نظر بافت، طعم و مزه کاملا ایدهآل بود. نانوذرات نقره از طریق جلوگیری از نفوذ عوامل ایجاد فساد، سبب ارتقاء زمان ماندگاری بود بطوریکه بافت و طعم محصول را در حالتی ایده آل حفظ میکند اما مهاجرت به محصول، به واسطهویژگی باکتری کشی نقره سبب از بین رفتن باکتریهای مفید پروبیوتیک می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.