مقاله بررسی میزان تأثیر منفی قارچ عامل بیماری زنگ زرد بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام گندم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان تأثیر منفی قارچ عامل بیماری زنگ زرد بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام گندم دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان تأثیر منفی قارچ عامل بیماری زنگ زرد بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان تأثیر منفی قارچ عامل بیماری زنگ زرد بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان تأثیر منفی قارچ عامل بیماری زنگ زرد بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام گندم :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
این پژوهش به منظور بررسی میزان تاثیر منفی عامل بیماری زنگ زرد گندم بر عملکرد، اجزای عملکرد و صفات زراعی ارقام گندم در شرایط آب و هوایی شمال خوزستان به صورت طرح اسپیلت پلات در قالب بلوکهای کامل تصادفی با ۳ تکرار اجرا گردید. که در این طرح شرایط وجود زنگ زرد گندم و عدم وجود آن به عنوان عوامل اصلی و مهمترین ارقام مورد کشت منطقه که شامل ارقام دز و چمران می باشد به عنوان عامل فرعی در نظر گرفته شدند. اثر متقابل دو عامل نیز تنها بر روی عملکرد دانه در سطح ۱% و پنجه بارور در بوته در سطح ۵% معنی دار گردید. ارقام چمران و دز به ترتیب با متوسط ۳۵۰۳/۳۳ کیلوگرم در هکتار و ۴۸۰۸/۳۳ کیلوگرم در هکتار دارای بیشترین و کمترین عملکرد بودند. عامل زنگ زرد بر کلیه صفاتی که تحت تاثیر این فاکتور معنی دار گردیده اند تاثیر منفی بسار شدیدی داشته است که در نهایت منجر به کاهش ۵۳/۹۲ درصدی عملکرد اقتصادی نسبت به شرایط مطلوب گردید. که با توجه به نتایج بدست آمده لزوم به نژادی و اصلاح ارقام مقاومتر و همچنین استفاده از مدیریت زراعی کارامدتر کاملاً احساس می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.