مقاله تأثیر قارچ میکوریزا، باکتری تیوباسیلوس و نسبت های کودی، بر میزان کلروفیل و عملکرد کنجد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر قارچ میکوریزا، باکتری تیوباسیلوس و نسبت های کودی، بر میزان کلروفیل و عملکرد کنجد دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر قارچ میکوریزا، باکتری تیوباسیلوس و نسبت های کودی، بر میزان کلروفیل و عملکرد کنجد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر قارچ میکوریزا، باکتری تیوباسیلوس و نسبت های کودی، بر میزان کلروفیل و عملکرد کنجد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر قارچ میکوریزا، باکتری تیوباسیلوس و نسبت های کودی، بر میزان کلروفیل و عملکرد کنجد :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
این پژوهش با هدف بررسی تأثیر همزیستی قارچ میکوریزا، باکتری تیوباسیلوس و نسبت های مختلف کودی بر میزان کلروفیل و عملکرد گیاه کنجد، به صورت آزمایش فاکتوریل و در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سال زراعی ۹۰-۹۱ در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری انجام شد. عوامل مورد تحقیق شامل میکوریزا در دو سطح (کاربر m1 و عدم کاربرد m0)، تیوباسیلوس در دو سطح (تلقیح (tb(1 و عدم تلقیح (tb(0) و سه سطح کودی f(0)} (عدم استفاده)، (f(1 (اوره و سوپر فسفات تریپل به ترتیب ۲۵۰ و ۱۰۰ کیلوگرم درهکتار)، (f(2 (اوره، سوپر فسفات تریپل سولفات پتاسیم به ترتیب ۲۵۰، ۱۰۰ و ۱۵۰ کیلوگرم در هکتار) در سه تکرار بودند. در بررسی ها مشخص شد که اثرات متقابل تیمارها تأثیر معنی داری در افزایش میزان کلروفیل و عملکرد کنجد داشته اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.