مقاله تأثیر روشهای مختلف خشک کردن بر روی ویژگیهای حسی، تغذیه ای و فیزیکوشیمیایی ماهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر روشهای مختلف خشک کردن بر روی ویژگیهای حسی، تغذیه ای و فیزیکوشیمیایی ماهی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر روشهای مختلف خشک کردن بر روی ویژگیهای حسی، تغذیه ای و فیزیکوشیمیایی ماهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر روشهای مختلف خشک کردن بر روی ویژگیهای حسی، تغذیه ای و فیزیکوشیمیایی ماهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر روشهای مختلف خشک کردن بر روی ویژگیهای حسی، تغذیه ای و فیزیکوشیمیایی ماهی :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
هدف: این مقاله تأثیر روشهای مختلف خشک کردن (روش های سنتی و صنعتی) را بر روی ویژگی های مختلف ماهی مثل تغذیه ای و فیزیکوشیمیایی را مورد بررسی قرار می دهد و سعی دارد بهترین و ایمن ترین روشها را ارائه دهد. نتایج و بحث: محصولات دریایی مثل ماهی د ارای ارزش تغذیه ای بالا و خواص کاربردی ارزشمندی هستند. این محصولات از دسته مواد غذایی هستند که بشدت مستعد فسادر می باشند و برای مصارف آینده احتیاج به نگهداری دارند. چندین روش مختلف نگهداری برای نگهداری ماهی در جهان استفاده می شود که ه دف همه آنها افزایش عمر نگهداری می باشد. یکی از این روشها خشک کردن است که از قدیمی ترین روشهای نگهداری مواد غذایی می باشد. همچنین این روش بعنوان یک روش ارزان تلقی می شود. در گذشته خشک کردن بر پایه روشهای سنتی بود اما در طی سالهای اخیر روشهای صنعتی کم کم جایگزین روشهای نامطمئن قدیمی می شوند. در روشهای قدیمی ما کنترلی بر شرایط خشک کردن نداشتیم و امکان آلودگی و کاهش کیفیت محصول وجود داشت. در روشهای صنعتی کنترل بر شرایط خشک کردن و همچنین آزادی در تعیین درجه حرارت و رطوبت می تواند به ما کمک کند تا به محصولی سالم تر و با عمر انبارمانی طولانی تر برسیم. هدف از این مقاله مقایسه روشهای سنتی و صنعتی خشک کردن از نظر ویژگی های تغذیه ای و بهداشتی و ترغیب جوامع به استفاده از روشهای مدرن خشک کردن بجای روشهای قدیمی و نامطمئن می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.