مقاله فرآورده های گوشتی به عنوان غذاهای عملگرا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله فرآورده های گوشتی به عنوان غذاهای عملگرا دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فرآورده های گوشتی به عنوان غذاهای عملگرا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فرآورده های گوشتی به عنوان غذاهای عملگرا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فرآورده های گوشتی به عنوان غذاهای عملگرا :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
آگاهی از تأثیر رژیم غذایی سالم روزمره، امید به زندگی و رفاه منجر به افزایش تقاضا برای محصولات غذایی با ارزش افزوده شده است. این محصولات به عنوان غذاهای عملکردی یا غذاهایی که ممکن است فواید سلامت آنها فراتر از غذای اصلی باشد، تهیه شود. مواد غذائی عملگرا، امروزه روند رو به رشدی را در صنایع غذائی، به ویژه در فرآورده های لبنی، نوشابه و شیرینی سازی داشته است. صنعت گوشت روند عملکردی آرامی را با توجه به وجود این اصل که توسعه در آن زمینه می تواند باعث توقف کاهش مصرف گوشت به دلایل اقتصادی و اجتماعی و مسائل وابسته به سلامت شود، دارد. گوشت و محصولات گوشتی برای یک رژیم غذائی متعادل ضروری می باشد هر چند که مستعد تغییراتی برای تولید محصولاتی سالم تر می باشد. این محصولات (فرآورده های گوشتی عملگرا) شامل محصولاتی می باشد در آنها چربی، نمک یا نمک کاهش یافته است و این محصولات یا مواد معدنی، فیبر، ویتامینها، مواد گیاهی، پربیوتیک ها یا اسیدهای چرب غیر اشباع غنی شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.