مقاله فعالیت آنتی اکسیدانی و محتواین فنولی عصاره رطب و تمر واریته خضراوی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله فعالیت آنتی اکسیدانی و محتواین فنولی عصاره رطب و تمر واریته خضراوی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فعالیت آنتی اکسیدانی و محتواین فنولی عصاره رطب و تمر واریته خضراوی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فعالیت آنتی اکسیدانی و محتواین فنولی عصاره رطب و تمر واریته خضراوی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فعالیت آنتی اکسیدانی و محتواین فنولی عصاره رطب و تمر واریته خضراوی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
هدف از این مطالعه تعیین فعالیت آنتی اکسیدانی، میزان فنول کل و فلاونوئید کل عصاره ی حاصل از رطب و تمر واریته ی خضراوی می باشد. محتوای فنول کل برای عصاره ی رطب و تمر به ترتیب ۷۲۴/۳ و ۵۵۰/۷ میلی گرم کانچین در ۱۰۰ گرم شیره ی خرما و محتوای فلاونوئید کل به ترتیب برابر با ۵۰۷/۱ و ۳۲۴/۵ میلی گرم کوئرستین در ۱۰۰ گرم بود. طبق روش های TBARS (88/96-64/05 برای رطب و ۸۷/۹۸-۴۶/۵۸ برای تمر)، ردایندگی (H(2)O(2 (84/26-28/46 برای رطب و ۸۰/۲۱-۲۰/۵۵ برای تمر) و DPPH (85/61-80/15 برای رطب و ۸۳/۲۳-۶۷/۳۸ برای تمر)، هر دو عصاره فعالیت آنتی اکسیدانی زیاد تا خیلی زیادی را نشان دادند، در حالی که با روش های چلات دهندگی یون ها (Fe(2+ (44/34-14/8 برای رطب و ۴۷/۰۲-۲/۳۵ برای تمر)، مهار OH (59/97-9/57 برای رطب و ۵۶/۲۲-۵/۸۶ برای تمر) و NO (47/4-3/3 برای رطب و ۳۳/۳۱-۰/۲۵ برای تمر)، عصاره های فعالیت آنتی اکسیدانی کم تا متوسطی داشتند. این پزوهش نشان می دهد که عصاره ی رطب منبع مناسبی از آنتی اکسیدان های طبیعی بوده و می تواند به عنوان ماده ی غذایی فراسودمند استفاده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.