مقاله فناوری نانو: کاربرد آن در صنایع غذایی و خطرات بالقوه نانو ذرات بر سلامتی انسان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله فناوری نانو: کاربرد آن در صنایع غذایی و خطرات بالقوه نانو ذرات بر سلامتی انسان دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فناوری نانو: کاربرد آن در صنایع غذایی و خطرات بالقوه نانو ذرات بر سلامتی انسان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فناوری نانو: کاربرد آن در صنایع غذایی و خطرات بالقوه نانو ذرات بر سلامتی انسان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فناوری نانو: کاربرد آن در صنایع غذایی و خطرات بالقوه نانو ذرات بر سلامتی انسان :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
با توجه به پیشرفت های گسترده فناوری نانو که در زمینه های مختلف مانند کشاورزی، پزشکی، صنعت و غیره صورت گرفته است ما بر آن شدیم تا کاربرد این علم جدید و پرشتاب را در صنایع غذایی بررسی نماییم. همچنین از آنجا که در استفاده از این فناوری بیشتر بر جنبه های مثبت آن تأکید شده است، تصمیم گرفتیم ضمن بررسی نقاط قوت، جنبه های منفی و آثار نامطلوب نانو ذرات مورد استفاده در صنعت غذا را بر سلامتی انسان مورد توجه بیشتری قرار دهیم. مواد و روش ها: با استفاده از یک اسلوب معین مقالات مربوط به کاربرد فناوری نانو ذرات در صنایع غذایی و در حوزه سلامت بررسی گردید از طریق جستجو در پایگاه های اطلاعاتی PubMed و Sciencedirect در بین سالهای ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۳ نتایج و بحث: کاربرد نانو ذرات در صنعت غذا (میسل ها، لیپوزوم ها، بیوپلیمرها و غیره) می تواند با تولید فرآورده های بسیار متنوع میلیارد ها دلار صرفه اقتصادی در پی داشته باشد . از طرف دیگر نتایج برخی از تحقیقات انجام شده در مورد آثار نانو ذرات در صنعت غذا و مکانیسم تأثیر آن بر سلول های بدن و مسمومیت غذایی نشان می دهد که در استفاده از این فناوری باید جنبه های سلامتی انسان مورد توجه بیشتری قرار گیرد. به طور کلی می توان گفت خواص فیزیکوشیمیایی شامل اندازه و توزیع ذرات، حالت تجمع، شکل، ساختار کریستالی، ترکیب شیمیایی، سطح تماس، میزان تخلخل و غیره در درک مکانیسم سمیت نانو ذرات بسیار مهم هستند. نتیجه گیری کلی: در استفاده از فناوری نانو ذرات در صنعت غذا، علاوه بر در نظر گرفتن نکات مثبت باید جنبه های منفی و آثار جانبی آن بر سلامتی نیز مد نظر قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.