مقاله فیبرهای غذایی با خواص پری بیوتیکی- آخرین دستاوردها در تولید و کاربرد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله فیبرهای غذایی با خواص پری بیوتیکی- آخرین دستاوردها در تولید و کاربرد دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فیبرهای غذایی با خواص پری بیوتیکی- آخرین دستاوردها در تولید و کاربرد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فیبرهای غذایی با خواص پری بیوتیکی- آخرین دستاوردها در تولید و کاربرد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فیبرهای غذایی با خواص پری بیوتیکی- آخرین دستاوردها در تولید و کاربرد :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
پری بیوتیکها ترکیبات ویژهای هستند که با تحریک رشد و زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک بر سلامتی انسان اثر میگذارند و فیبرهای غذایی یکی ازمتداولترین انواع پری بیوتیکها میباشند. فیبرهای متداول مانند پکتین، سلولز و غیره به صورت اختصاصی توسط باکتریهای پروبیوتیک متابولیزهنمیگردند ولی برخی فیبرهای غذایی نظیر الیگوساکاریدهای غیر قابل هضم از جمله اینولین، گالاکتوالیگوساکاریدها و لاکتولوز دارای خواصفیزیکوشیمیایی و فیزیولوژیکی خاصی هستند که کاربرد آنها را بعنوان یک عامل پری بیوتیک امکانپذیر میسازد. این ترکیبات علاوه بر اثراتسلامتیبخش ،دارای قابلیتهای بالایی در بهبود کیفیت و خواص فیزیکوشیمیایی و عملکردی مواد غذایی میباشند و به همین دلیل بسیاری ازپژوهشگران بدنبال کشف الیگوساکاریدهای جدید جهت کاربرد در مجصولات با خواص سلامتی بخش هستند. در این مقاله اهمیت انواع فیبرهای غذایی پری بیوتیک ، خواص، منابع، فرایندهای تولید و کاربردهای صنعتی آنها و همچنین پیشرفتهای اخیر در این زمینه بیان گردیده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.