مقاله مقایسه کارایی مالتودکسترین و پروتئین در خشک کردن پاششی عسل:خواص فیزیکی،عملگرایی،بازده تولید پودر
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مقایسه کارایی مالتودکسترین و پروتئین در خشک کردن پاششی عسل:خواص فیزیکی،عملگرایی،بازده تولید پودر دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه کارایی مالتودکسترین و پروتئین در خشک کردن پاششی عسل:خواص فیزیکی،عملگرایی،بازده تولید پودر کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه کارایی مالتودکسترین و پروتئین در خشک کردن پاششی عسل:خواص فیزیکی،عملگرایی،بازده تولید پودر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایسه کارایی مالتودکسترین و پروتئین در خشک کردن پاششی عسل:خواص فیزیکی،عملگرایی،بازده تولید پودر :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
دراین تحقیق، کارایی کازئینات سدیم بعنوان پروتئین لبنی مدل و مالتودکسترین (DE=18-20) بر خشککردن پاششی عسل مورد ارزیابی قرارگرفت. نتایج بدست آمده حاکی از آن بود که بدون استفاده از ترکیبات کمک خشک کن هیچ پودری در شرایط خشک کردن پاششی عسل حاصل نشد. مقدار اندکی پروتئین (حدود ۱۰%)، بازدهی بیش از ۵۰% را در خشک کردن پاششی عسل در پی داشت، در حالیکه برای بازدهی مشابه آن، مقدار بالایی مالتودکسترین (بیش از w/w 100%) بر پایه وزن مرطوب عسل مورد استفاده قرار گرفت. تحقیقات انجام شده توسط دیگر محققین، آزمونهای تعیین خواص فیزیکی، بازده تولید پودر و دمای انتقال شیشهای (Tg) پودرهای حاصل همه بیانگر این بودند که مکانیسم اصلی عملکرد پروتئینها در خشک کردن پاششی عسل عمدتا از طریق مهاجرت آنها به سطح قطرات/ ذرات میباشد، که این امر موجب کاهش رفتار چسبنده بین ذرات و دیواره خشم کن از طریق افزایشش پوشش پروتئینی سطح ذرات میگردد. مکانیسم عمل مالتودکسترین در کاهش چسبندگی نیز عمدتا بدلیل افزایش دمای انتقال شیشهای کل پودر عسل میباشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.