مقاله کاربرد آرد های مختلف در تهیه کیک، کلوچه و بیسکوییت
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله کاربرد آرد های مختلف در تهیه کیک، کلوچه و بیسکوییت دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله کاربرد آرد های مختلف در تهیه کیک، کلوچه و بیسکوییت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد آرد های مختلف در تهیه کیک، کلوچه و بیسکوییت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله کاربرد آرد های مختلف در تهیه کیک، کلوچه و بیسکوییت :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
در سالهای اخیر، امکان جایگزینی آرد گندم با آرد انواع مختلفی از غلات و شبه غلات و نیز برخی حبوبات برای تولید شیرینی جات وبیسکوئیت هایی با ارزش غذایی بالاتر و سلامت بیشتر و همچنین برای تولید نوع عاری از گلوتن این محصولات جهت استفاده توسط افرادمبتلا به بیماری سیلیاک، بهطور گستردهای مورد توجه قرار گرفته است.خصوصیات مختلف شیرینیجات و بیسکوئیتهای تولید شده از آردغلاتی مثل برنج، تریتیکاله، جو، چاودار، ذرت و یولاف و شبه غلاتی مانند تاج خروس و حتی حبوباتی مثل سویا و نخود در مطالعات مختلفبررسی شده است. همچنین اثر مکملسازی این نوع از آردها با مواد مختلف و نیز بهینهسازی فرآیند تولید جهت افزایش کیفیت این نوعمحصولات مورد بررسی قرار گرفته است.هدف از این مقاله، بررسی و جمعبندی نتایج حاصل از این مطالعات و ارائه راهکارهای پیشنهاد شدهبرای استفاده از انواع مختلف آردها برای تولید کیک و بیسکوئیت می باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.