مقاله کاربرد آنزیم ها در استخراج روغن های خوراکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
46 بازدید
۱۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد آنزیم ها در استخراج روغن های خوراکی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد آنزیم ها در استخراج روغن های خوراکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد آنزیم ها در استخراج روغن های خوراکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد آنزیم ها در استخراج روغن های خوراکی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
در سال های اخیر کاربرد آنزیم ها در صنایع روغن به دلیل مزایایی که این کاتالیزورهای بیوشیمیایی دارند، بیشتر مورد توجه قرار گرفته است. این آنزیم ها اختصاصی بوده و در درجه حرارت های نسبتاً پائین واکنش های مربوطه را کاتالیز می کنند. استخراج توسط حلال هگزان که رایج ترین فرایند استخراج در صنایع روغن است، باعث آسیب های زیست محیطی می شود و راندمان استخراج روغن توسط آن پائین می باشد. این عوامل موجب سمت گیری تحقیقات و کاربردهای صنعتی آنزیم ها در فرآیندهای مختلف چرب ها وروغن ها مانند استخراج، صمغ گیری، سمنتز جربی ها و غیره شده است. در این مقاله مطالعات استفاده از آنزیم ها در استخراج روغن از منابع روغنی مختلفی بررسی شده است که در تمامی مطالعات انجام گرفته، ا ستخراج روغن با استفاده از روش آنزیمی یا تلفیقی از روش های آنزیمی و روش های متداول منجر به استخراج بهتر روغن از دیواره سلولی گردیده و علاوه بر آن راندمان و کیفیت روغن های به دست آمده در م قایسه با روش های متداول قبلی بهبود می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.