مقاله کاربرد آون میکرویو در خشک کردن شلتوک و تأثیرات آن بر کیفیت برنج استحصالی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد آون میکرویو در خشک کردن شلتوک و تأثیرات آن بر کیفیت برنج استحصالی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد آون میکرویو در خشک کردن شلتوک و تأثیرات آن بر کیفیت برنج استحصالی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد آون میکرویو در خشک کردن شلتوک و تأثیرات آن بر کیفیت برنج استحصالی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد آون میکرویو در خشک کردن شلتوک و تأثیرات آن بر کیفیت برنج استحصالی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
یکی از مراحل حساس و پرهزینه تولید برنج، خشک کردن آن است. فرآیند خشک کردن زمان بر، با مصرف سوخت بالا و به همراه آلودگی محیط زیست است. استفاده از فن آوری میکروویو با توجه به پائین بودن هزینه انرژی، سهولت کار و کاهش زمان فرآیند و عدم آلودگی محیط قابل توجه است. در این تحقیق شکتوک رقم هاشمی تا رطوبت ۸/۵ درصد خشک شد و پارامترهای مختلف مورد آزمون قرار گرفت. نتایج نشان داد که با افزایش شدت تابش از مقدار برنج سالم کم می گردد. در کمترین میزان تابش کمترین درصد خرد حاصل شد. با افزایش انرژی تابشی کاهش درجه سفیدی دانه های برنج به وضوح قابل مشاهده بود. کمترین مقدار آن ۲۳/۱۳ و مربوط به تابش ۹۰۰ وات بود. سختی دانه نیز با افزایش توان تابش کاهش پیدا کرد و از مقدار ۱۰۱/۸ برای تیمار شاهد به مقدار ۷۹/۹۷ برای شدیدترین تیمار رسید. جذب آب در نمونه های برنج با افزایش قدرت تابش، روند افزایشی و قوام ژل روند کاهشی نشان دادند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.