مقاله کاربرد باکتریوسین در نگهداری غذاهای با منشا گیاهی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله کاربرد باکتریوسین در نگهداری غذاهای با منشا گیاهی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله کاربرد باکتریوسین در نگهداری غذاهای با منشا گیاهی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد باکتریوسین در نگهداری غذاهای با منشا گیاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله کاربرد باکتریوسین در نگهداری غذاهای با منشا گیاهی :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
باکتریوسین ها عمدتاً به عنوان ترکیبات طبیعی شناخته می شوند که می توانند روی ایمنی و کیفیت غذا موثر باشند. همچنین می توان به عنوان افزودنی غذایی نیز از باکتریوسین ها استفاده نمود. در سالهای اخیر در صنعت میوه و سبزی به دنبال روش هایی برای جایگزینی مواد ضد عفونی کننده شیمیایی با نگهدارنده طبیعی بوده اند تا مصرف کننده محصولی ایمن مصرف نماید و باعث افزایش مدت زمان نگهداری محصول شود. گاهی می توان به عنوان آغازگر هم از باکتری های مولد باکتریوسین استفاده نمود. توانایی چندین گونه باکتریوسین شامل: نایسین (+)Z، پلانتاریسین (+)C، لاکتیسین (+)۴۸۱، کوآگولین + یا یدبوسین (+)PA-1 بر روی میوه و سبزی مورد بررسی قرار گرفت. این ایزوله ها موثر بر روی پاتوژنهای انسانی با منشا غذایی مانند: سودوموناس آئروجینوزا، لیستریا منو سایتوژنز، اشرشیا کلی، استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا تایفی موریوم مورد بررسی قرار گرفت. بیشتر گونه ها شامل لکونوستوکو لاکتوباسیلوس پلانتاروم و گاهی ویسلاو لاکتوکوکوس لاکتیسبودند این گروهها تاثیر منفی بر روی بافت میوه و سبزی ندارند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.