مقاله مقایسه تاثیر روش های مختلف خاکورزی بر عملکرد پنبه(Gossypium hirsutum)در کشت معمول و حفاظتی آن پس از گندم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه تاثیر روش های مختلف خاکورزی بر عملکرد پنبه(Gossypium hirsutum)در کشت معمول و حفاظتی آن پس از گندم دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه تاثیر روش های مختلف خاکورزی بر عملکرد پنبه(Gossypium hirsutum)در کشت معمول و حفاظتی آن پس از گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه تاثیر روش های مختلف خاکورزی بر عملکرد پنبه(Gossypium hirsutum)در کشت معمول و حفاظتی آن پس از گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه تاثیر روش های مختلف خاکورزی بر عملکرد پنبه(Gossypium hirsutum)در کشت معمول و حفاظتی آن پس از گندم :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
به منظور ارزیابی تاثیر استفاده توام از روش مکانیکی ( روش های متفاوت خاکورزی) و کنترل علف های هرز بر عملکرد پنبه، آزمایشی در سال ۱۳۹۱ در شهرستان بشرویه ب استفاده از طرح اسپیلت پلات بر پایه بلوک های کامل تصادفی به اجرا درآمد. فاکتورهای آزمایش شامل روش خاکورزی پنبه به عنوان فاکتور اصلی در ۳ سطح شامل: خاکورزی مرسوم ( چیزل + دیسک ) و روش های کنترل علف های هرز در ۵ سطح ( علف کش تری فلوکسی سولفورون سدیم به میزان ۱۰، ۱۵ و ۲۰ گرم در هکتار، به همراه تیمارهای وجین و عدم کنترل علف های هرز ) به عنوان فاکتور فرعی در ۴ تکرار انجام شد.نتایج نشان داد که بین روش های خاکورزی اختلاف معنی داری وجود داشت به طوری که عملکرد وش، تعداد قوزه در سیستم کم خاکورزی و بی خاکورزی بیشتر از سیستم خاکورزی مرسوم بود. در بین دزهای علفکش انوک، استفاده از دز ۲۰ گرم درهکتار، با کنترل بهتر علف های هرز و حذف رقابت آن ها با پنبه، موجب افزایش صفات مورد بررسی شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.