مقاله اثر کاربرد منابع مختلف تغذیه ای زیستی و شیمیایی بر اجزای عملکرد و عملکرد کنجد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر کاربرد منابع مختلف تغذیه ای زیستی و شیمیایی بر اجزای عملکرد و عملکرد کنجد دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر کاربرد منابع مختلف تغذیه ای زیستی و شیمیایی بر اجزای عملکرد و عملکرد کنجد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر کاربرد منابع مختلف تغذیه ای زیستی و شیمیایی بر اجزای عملکرد و عملکرد کنجد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر کاربرد منابع مختلف تغذیه ای زیستی و شیمیایی بر اجزای عملکرد و عملکرد کنجد :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
امروزه اتکای بیش از حد تولید محصولات کشاورزی به نهاده های شیمیایی سبب بروز نگرانیهای شدید زیست محیطی و اقتصادی شده است. به منظور بررسی اثر کاربرد منابع زیستی و شیمیایی نیتروژن، فسفر و گوگرد بر اجزای عملکرد و عملکرد کنجد آزمایشی در قالب بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار انجام شد. تیمارها شامل کود زیستی نیتروکسین ،(Ni )، بیوفسفر (BP)، بیوسولفور (BS)، ترکیب دوگانه زیستی Ni+BP، ترکیب سه گانه زیستی Ni+BP+BS ، کود شیمیایی اوره (U)، سوپرفسفات تریپل (P)، ترکیب دوگانه شیمیایی U+P، ترکیب سه گانه شیمیایی U+P بعلاوه گوگرد عنصری و تیمار شاهد بود. تیمارها بر تعداد کپسول در بوته، زیست توده در هکتار و عملکرد دانه اثر معنیدار داشتند اما تعداد دانه در کپسول، وزن هزار دانه و شاخص برداشت تحت تاثیر این تیمارها قرار نگرفتند. بیشترین عملکرد در تیمارهای ترکیبی زیستی و شیمیایی بدست آمد که با هم اختلاف معنیداری نداشتند. اما با توجه به مزایای کودهای زیستی و نیز لزوم جایگزینی آنها با نهاده های رایج شیمیایی، تیمارهای ترکیبی زیستی جهت تولید پایدار کنجد توصیه میگردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.