مقاله کاربرد کیتوزان در تهیه فیلم های بسته بندی ضدمیکروبی مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد کیتوزان در تهیه فیلم های بسته بندی ضدمیکروبی مواد غذایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد کیتوزان در تهیه فیلم های بسته بندی ضدمیکروبی مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد کیتوزان در تهیه فیلم های بسته بندی ضدمیکروبی مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد کیتوزان در تهیه فیلم های بسته بندی ضدمیکروبی مواد غذایی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
در سال های اخیر توسعه فیلم های ضدمیکروبی به منظور افزایش ماندگاری غذاها در عین حفظ کیفیت آنها توجه بسیاری را به خود جلب کرده است. باتوجه به شیوع آلودگی های مرتبط با محصولات غذایی و همچنین نگرانی هایی در مورد اثرات منفی زیست محیطی مواد بسته بندی، مولکو های زیستی فعال مانند کیتوزان و مشتقات آن نقش مهمی را در کاربردهای غذایی ایفا می کنند. کیتوزان با توهه به قابلیت زیست تخریب پذیری، سازگاری با مواد مختلف، فعالیت ضدمیکروبی، سمی نبودن و خواص شیمیایی و فیزیکی مختلف پتانسیل بسیار زیادی برای طیف گسترده ای از کاربردهای غاذایی دارد. فیلم های کیتوزان با توجه به دارا بودن خواص ضدمیکروبی می توانند با حفظ کیفیت انواع مختلف موادغذایی به عنوان یک بسته بندی فعال مورد استفاده قرار گیرد. کیتوزان در برابر طیف گسترده ای از میکروارگانیم های پاتوژن و فسادزا خواص آنتی میکروبی بسیار قوی نشان می دهد. پژوهش حاضربا هدف بررسی روش های مختلف تهیه فیلم های حاوی کیتوزان، مکانیسم فعالیت های ضدمیکروبی این پلیمر زیستی و عوامل موثر بر فعالیت ضدمیکروبی آن انجام شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.