مقاله کاربرد ماشین بینایی در تعیین میزان رطوبت ورقه های میوه سیب گلاب در پی فرآیند آبزدایی در خشک کن خورشیدی ترکیبی مجهز به مکانیزم تغییر زاویه دریافت تابش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد ماشین بینایی در تعیین میزان رطوبت ورقه های میوه سیب گلاب در پی فرآیند آبزدایی در خشک کن خورشیدی ترکیبی مجهز به مکانیزم تغییر زاویه دریافت تابش دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد ماشین بینایی در تعیین میزان رطوبت ورقه های میوه سیب گلاب در پی فرآیند آبزدایی در خشک کن خورشیدی ترکیبی مجهز به مکانیزم تغییر زاویه دریافت تابش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد ماشین بینایی در تعیین میزان رطوبت ورقه های میوه سیب گلاب در پی فرآیند آبزدایی در خشک کن خورشیدی ترکیبی مجهز به مکانیزم تغییر زاویه دریافت تابش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد ماشین بینایی در تعیین میزان رطوبت ورقه های میوه سیب گلاب در پی فرآیند آبزدایی در خشک کن خورشیدی ترکیبی مجهز به مکانیزم تغییر زاویه دریافت تابش :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
خشک کن خورشیدی شامل یک واحد جذب انرژی خورشیدی، فن برای ایجاد جریان هوای گرم در خشک کن، محفظه استقرار سینی های محصول، دیفیوزر (کانال ارتباطی بین واحد جذب و محفظه)، مکانیزم دریافت مستقیم تابش خورشید برای محصولات مقاوم به گرما و مکانیزم کنترل دما در نقاط مختلف خشک کن است. از محدودیت های خشک کن خورشیدی وابسته بودن آن به عرض جغرافیایی منطقه و زاویه تابش خورشید است. لذا در این تحقیق به منظور فراهم آوری شرایط مناسب برای اربرد خشک کن در مناطق مختلف و فصول مختلف سال نسبت به طراحی و ساخت مکانیزم خاص برای تغییر زاویه واحد جذب انرژی خورشیدی اقدام شود. محصول انتخابی میوه سیب لاب بوده و ارزیابی خشک کن در ۳ سطح ضخامت (۳، ۶ و ۹ میلیمتر)، ۳ سطح دبی هوا (۰/۰۱۸، ۰/۰۳۶ و ۰/۰۵۴ متر مکعب بر ثانیه) و زاویه تابش ۴۵ درجه در فصل تابستان انجام شد. در زمان های مختلف در طی زمان خشک شدن از ورقه ها عکس گرفته شد و میزان رطوبت در همان زمان برای نمونه ها مشخص شد. خصوصیات مورفولوژیکی استخراج شده از عکس های تهیه شده از میوه در رطوبت های مختلف مورد ارزیابی قرار گرفت. تحلیل رگرسیونی برای بررسی وجود روابط بین خصوصیات فوق و میزان رطوبت میوه و زمان، مورد استفاده قرار گرفت. نتایج حاصل از آزمایشات انجام شده در این تحقیق نشان داد که در هر یک از سطوح ضخامت و دبی هوا از میان خصوصیات قابل استخراج از تصاویر، برخی ویژگی ها ارتباط محکمی با تغییرات رطوبت میوه دارند. در ضخامت ۳ میلیمتر و دبی هوای ۰/۰۱۸ متر مکعب بر ثانیه، مساحت و قطر بزرگ در سینی های بالا و پائین از سری خصوصیات شکلی، و a از سری خصوصیات رنگی از آن جمله اند. بر اساس این ویژگی ها می توان تنها با نظارت ظاهر محصول محتوای رطوبت محصول را تعیین نمود. محتوای رطوبت محصول حین فرآیند خشک شدن را میت وان با برخی از خصوصیات فیزیکی ظاهری (مرفولوژیکی) توسط معادلات ساده یا چند متغیره نشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.