مقاله اثر سالیسیلیک اسید بر صفات مورفولوژیک و شاخص کلروفیل در کشت درون شیشه ای علف چای (Hypericum perforatum L.)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر سالیسیلیک اسید بر صفات مورفولوژیک و شاخص کلروفیل در کشت درون شیشه ای علف چای (Hypericum perforatum L.) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر سالیسیلیک اسید بر صفات مورفولوژیک و شاخص کلروفیل در کشت درون شیشه ای علف چای (Hypericum perforatum L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سالیسیلیک اسید بر صفات مورفولوژیک و شاخص کلروفیل در کشت درون شیشه ای علف چای (Hypericum perforatum L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر سالیسیلیک اسید بر صفات مورفولوژیک و شاخص کلروفیل در کشت درون شیشه ای علف چای (Hypericum perforatum L.) :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
علف چای Hypericum perforatum متعلق به خانواده Hypericaceae یک گیاه دارویی ارزشمند است که از گذشته های دور برای اهداف پزشکی کاربرد داشته و مواد مؤثر آن از جمله هایپرسین و هایپرفورین دارای خواص مهمی از جمله خاصیت ضدافسردگی، ضدالتهابی و ضد باکتری میباشند.اخیرا استفاده از محرکها به عنوان عواملی که میتوانند تولید بیش از نیاز متابولیتهای ثانویه در گیاه القاء کنند مورد توجه قرار گرفته است. در این تحقیق اثر سالیسیلیک اسید با غلظتهای صفر ، ۲۰۰، ۴۰۰، ۶۰۰ میکرومولار در چهار محیط کشت پایه شامل: MS و (B5 100 و ۵۰ درصد) بصورت فاکتوریل در پایه طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار بر خصوصیات مورفولوژیک مورد بررسی قرار گرفت. نتایج این بررسی نشان داد که بین محیطهای کشت از نظر تأثیر بر تعداد و طول شاخساره، تعدادگره، شاخص کلروفیل برگ اختلاف معنیدار مشاهده شد. سالیسیلیک اسید نیز تأثیر معنیداری بر تمام صفات مورد بررسی بجز تعداد گره در شاخساره داشت. همچنین با مقایسه میانگینها، بیشترین تعداد شاخساره در محیطهای B5 و ۱/۲B5 ودر غلظت ۴۰۰ میکرومولار سالیسیلیک اسید مشاهده شد، همچنین در هر چهار محیط کشت افزودن غلظت سالیسیلیک اسید به میزان ۴۰۰ میکرومولار باعث افزایش شاخص کلروفیل گردید. طول شاخساره و تعداد گره در بلندترین شاخساره در محیط کشت MS بطور متوسط نسبت به محیط کشت B5 بیشتر بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.